Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο γαστρονομίας από το ΚΕΚ «Γεννημάτας», την Περιφέρεια και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων

Newsroom
14/04/2021 2:37
  •  
  •  
  •  

 

Στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα, τα παραδοσιακά προϊόντα και τη γαστρονομία, το ΚΕΚ «Γ. Γεννηματάς» μας ανοίγει την όρεξη και γιορτάζει την άνοιξη με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Δωδεκαήμερο Γαστρονομίας.

Η ανοιξιάτικη γαστρονομική περιπλάνηση στις υπέροχες Κυκλάδες και τα πανέμορφα Δωδεκάνησα περιλαμβάνει την παρουσίαση παραδοσιακών συνταγών με τοπικά πιστοποιημένα παραδοσιακά προϊόντα των νησιών μας.

Το διαδικτυακό γαστρονομικό μας ταξίδι θα πραγματοποιηθεί από
τις 16 εως 28 Απριλίου σε:
*Ρόδο – Σύμη,
* Σύρο,
*Άνδρο,
*Νάξο,
*Πάρο – Σαντορίνη,
*Μύκονο – Τήνο,
*Κω,
*Κάλυμνο,
*Λέρο,
*Αστυπάλαια και
*Κάσο.

Οδηγοί σε αυτό το γαστρονομικό σεργιάνι, με τις τεχνικές, τις γνώσεις και την εμπειρία της θα είναι η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, καταξιωμένοι εκπαιδευτές στο χώρο της εστίασης και εκλεκτοί προσκεκλημένοι, οι οποίοι θα παρουσιάσουν συνταγές που χαρακτηρίζουν το κάθε νησί και αναδεικνύουν τις αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις σε όλο τον κόσμο.

Τα δωρεάν σεμινάρια απευθύνονται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης (εστιάτορες, μάγειρες) με στόχο την ανάπτυξη και αναβάθμιση των επαγγελματικών δεξιοτήτων τους.

Ακολουθώντας της εξελίξεις και με βάση τις νέες επιταγές επιμόρφωσης λόγω της πανδημίας του Covid 19, οι εκπαιδεύσεις αυτές θα υλοποιηθούν εξ αποστάσεως διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ΚΕΚ για την απόλυτη ασφάλεια των συμμετεχόντων και των εκπαιδευτών.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των έργων «Δράσεις, ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες» με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ Γεώργιος Γεννηματάς: http://www.katartisi-pnai.gr/.

(Visited 87 times, 1 visits today)