Ξεπέρασε τον covid-19 ο Χαράλαμπος Κόκκινος

Newsroom
16/04/2021 11:02
  •  
  •  
  •  

Μετά από 17 ημέρες, ο Χαράλαμπος Κόκκινος – με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook – ανακοίνωσε ότι κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό.

«Τυχερός μέσα στην ατυχία του» δήλωσε ο κ. Κόκκινος, ο οποίος ευχαρίστησε πρωτίστως το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «που με αυταπάρνηση και νυχθημερόν στήριξε και εμένα και τους άλλους ασθενείς».

«Ο κορωνοϊός είναι ύπουλη ασθένεια… Φοράτε μάσκες, ακούστε τους επιστήμονες…» τόνισε και ευχήθηκε να τελειώσει το συντομότερο αυτός ο «εφιάλτης», αλλά και να στηριχθεί γερά από την πολιτεία το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί «αυτοί /ες που το “υπηρετούν” προσφέρουν πάρα πολλά κάτω από δύσκολες συνθήκες».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Κόκκινου:

Νίτσε: «ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό!»

Μετά από δύσκολη 17ημερη μάχη και με τη βοήθεια του Θεού και της ιατρικής επιστήμης νίκησα τον covid-19. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου:

1)το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου (ΓΝΡ) που με αυταπάρνηση και νυχθημερόν στήριξε και εμένα και τους άλλους ασθενείς.

2) Τον Διοικητη του ΓΝΡ κ. Γρηγόρη Ρουμανη και τους συνεργάτες του.

3) Τους χιλιάδες φίλους και φίλες που επικοινώνησαν μαζί μου δίνοντας ευχές και δύναμη.

4) Τα ΜΜΕ του Νότιου Αιγαίου που, με σεβασμό για την υγεία μου, ενημέρωσαν τους συμπατριώτες μας.

Εκφράζω την ικανοποίηση μου που οι λίγοι συμπολίτες μας στη Ρόδο που ήρθα σε επαφή με τα υγειονομικά πρωτόκολλα πριν νοσηλευτώ, ήταν αρνητικοί στα τεστ που πραγματοποίησαν.

Ο κορωνοϊός είναι ύπουλη ασθένεια… Θέλει πολύ προσοχή, ψυχραιμία, υπομονή και δύναμη όταν τον αντιμετωπίσεις… Φοράτε μάσκες, ακούστε τους επιστήμονες… Αν έχεις την ατυχία να προσβληθείς, με τα προληπτικά μέτρα που έχεις λάβει, τον ξεπερνάς ηπιότερα. Ήμουν σε αυτή την κατηγορία και μες στην ατυχία μου… στους τυχερούς (αν αναλογιστούμε τις συνέπειες που φέρνει…).

Εύχομαι υγεία σε όλους /ες σας, να τελειώνουμε το συντομότερο από αυτόν τον εφιάλτη και να στηριχθεί γερά από την πολιτεία το Εθνικό Σύστημα Υγείας (Ε.Σ.Υ.) γιατί αυτοί /ες που το «υπηρετούν» προσφέρουν πάρα πολλά κάτω από δύσκολες συνθήκες.

(Visited 124 times, 1 visits today)