Ορκίστηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Χατζηγιάννη – Καταλαμβάνει τη θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Ντουνιαδάκη

Newsroom
20/04/2021 2:29
  •  
  •  
  •  

Ενώπιον του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου πραγματοποιήθηκε σήμερα η ορκωμοσία της Περιφερειακής Συμβούλου Μαρίας Χατζηγιάννη.

Η κα Χατζηγιάννη, ως πρώτη αναπληρωματική Περιφερειακή Σύμβουλος της Π.Ε. Ρόδου του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου, καταλαμβάνει την θέση του παραιτηθέντος Περιφερειακού Συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Ντουνιαδάκη.

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας, ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τη νέα Περιφερειακή Σύμβουλο για την ανάληψη των καθηκόντων της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της.

Από την πλευρά της, η κα Χατζηγιάννη δήλωσε: «Η Λαϊκή Συσπείρωση θα συνεχίσει να δίνει όλες τις δυνάμεις της μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο για την ανατροπή της πολιτικής που υπερασπίζεται την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος των λαϊκών αναγκών.

Είναι γεγονός ότι μέσα από την Περιφέρεια, επειδή ακριβώς αποτελεί κομμάτι της κρατικής διοίκησης, επιδιώκεται η υλοποίηση των αντιλαϊκών στόχων της κυβέρνησης, πολύ περισσότερο που η Περιφερειακή Αρχή έχει ταυτιστεί μαζί της και τους εξειδικεύει σε επίπεδο περιφέρειας σε όλους τους τομείς.

Επιβάλλεται λοιπόν στις πολύ δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν σήμερα, αλλά και μπροστά στις δυσκολότερες που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τους εργαζόμενους και όλο το λαό, να συνεχίσουμε πιο δυναμικά στην ανάδειξη των λαϊκών προβλημάτων και να διεκδικήσουμε ουσιαστικές λύσεις».

(Visited 32 times, 1 visits today)