Δωρεάν σεμινάρια μοναστηριακής κουζίνας και παραδοσιακής αρτοποιίας από το ΚΕΚ «Γ. Γεννηματάς»

Newsroom
22/04/2021 15:20
 
 
 

Ακολουθώντας τις ωραιότερες ημέρες του εκκλησιαστικού εορτολογίου, το ΚΕΚ Γεννηματάς εντάσσει δύο νέες εξαιρετικές και επίκαιρες δράσεις στο 12ήμερο γαστρονομίας!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου
*πρωινό τμήμα 10:00-12:00 & απογευματινό τμήμα 15:00-17:00
Μια γαστρονομική παράδοση αιώνων, βασισμένη στα αγνά υλικά, το μεράκι, στη μεσογειακή διατροφή. Απόλυτα υγιεινή, φυσικά νηστίσιμη και προσαρμοσμένη στο άγιο πνεύμα των ημερών!
Το δωρεάν σεμινάριο απευθύνονται σε όλους τους λάτρεις, επαγγελματίες και μη, της μαγειρικής και τους εξερευνητές των γεύσεων.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ
Μεγάλη Τρίτη 27 & Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου
*πρωινό τμήμα 10:00-12:00 & απογευματινό τμήμα 15:00-17:00
2 ημέρες προσανατολισμένες στα μυστικά στις τεχνικές και στις τεχνολογίες ωρίμανσης αρτοποιημάτων. Παραδοσιακές συνταγές συναντούν σύγχρονα υλικά και μεθόδους.
Το δωρεάν διήμερο σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης αλλά και όσους από μεράκι επιδίδονται στην τέχνη της Αρτοποιίας.

Οδηγοί και σε αυτό το γαστρονομικό σεργιάνι, με τις τεχνικές, τις γνώσεις και την εμπειρία τους, θα είναι η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, καθώς και καταξιωμένοι εκπαιδευτές στο χώρο της εστίασης.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις και με βάση τις νέες επιταγές επιμόρφωσης λόγω της πανδημίας του Covid-19, οι εκπαιδεύσεις αυτές θα υλοποιηθούν εξ αποστάσεως διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ΚΕΚ για την απόλυτη ασφάλεια των συμμετεχόντων και των εκπαιδευτών.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των έργων «Δράσεις, ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες» με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ Γεώργιος Γεννηματάς: http://www.katartisi-pnai.gr/

(Visited 71 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*