Με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές των νησιών επικοινώνησε ο Χαράλαμπος Κόκκινος

admin
26/01/2015 15:51
 
 
 

Με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές Δωδεκανήσου και Κυκλάδων επικοινώνησε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος, ο οποίος τους συνεχάρη και τους επεσήμανε αφενός την ανάγκη διαρκούς και εποικοδομητικής επαφής και συνεργασίας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κι αφετέρου την εδραίωση κλίματος συνεννόησης και κοινής προσπάθειας στο μέλλον προς όφελος των νησιωτών.

«Πρόθεση της περιφερειακής αρχής είναι να συνεργαστεί με όποιον θέλει το καλό του τόπου και δεν χαράζει διαχωριστικές γραμμές. Στην βάση της αναγκαίας και αποτελεσματικής συνεννόησης για την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής μας, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την διεκδικητική προσπάθεια για λύση των προβλημάτων και θα συγκρουστεί- εάν χρειαστεί- με ότι οπισθοδρομεί τον τόπο» δήλωσε ο κ. Κόκκινος κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου στα ΜΜΕ της Δωδεκανήσου.

Επίσης, τόνισε ότι οι χθεσινές εθνικές εκλογές διεξήχθησαν στα νησιά «κάτω από ομαλό και δημοκρατικό κλίμα και επιβραβεύθηκε ο πολιτικός πολιτισμός και η νηφαλιότητα». Σε αυτό συνέβαλαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές Δωδεκανήσων και Κυκλάδων,  όσο και τα τοπικά ΜΜΕ, αλλά και η ωριμότητα και η υπευθυνότητα που δείχνει ο λαός μας, υποστήριξε ο αντιπεριφερειάρχης.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δικαστικούς αντιπροσώπους, τις εφορευτικές επιτροπές καθώς και τα στελέχη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν για την άρτια διεξαγωγή των εθνικών εκλογών, ενώ αναφέρθηκε και στον αξιόλογο και δύσκολο αγώνα των υποψηφίων όλων των κομμάτων που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές.

Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στην νέα κυβέρνηση και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της και στο βαρύ φορτίο που έχει να σηκώσει από σήμερα, τονίζοντας ότι η ισχυρή πλειοψηφία από τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. στο ελληνικό κοινοβούλιο, δημιουργεί υψηλές προσδοκίες και ευθύνη για αποτελεσματική διακυβέρνηση της χώρας, ώστε να αποφύγουμε τις όποιες πιθανές δυσάρεστες εξελίξεις στις σχέσεις μας με τους εταίρους στην ΕΕ.

«Απαιτείται από όλους ενότητα, εθνική συνεννόηση και ομοψυχία ώστε να στηριχθεί η κοινωνική συνοχή, καθώς έχουμε μπροστά μας ανοιχτά μέτωπα για το εθνικό συμφέρον και την πρόοδο του λαού μας» υποστήριξε ο κ. Κόκκινος.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*