Χαράλαμπος Κόκκινος: «Κόκκινη κάρτα στα golden boys της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου!»

Newsroom
15/09/2021 19:23
 
 
 

 

Έντονη κριτική στην «περίεργη», όπως την χαρακτήρισε, απόφαση να δοθούν χρεωστικές κάρτες σε στελέχη της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου άσκησε ο Χαράλαμπος Κόκκινος.

Ο επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας Ν. Αιγαίου» και περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου υποστήριξε ότι οι «προκλήσεις και τα φάλτσα της περιφερειακής αρχής συνεχίζονται», δημιουργώντας «οργή και ερωτήματα» για «τα συστήματα διαπλοκής και οπισθοδρόμησης που στόχο έχουν να βολευτούν οι λίγοι και εκλεκτοί σε βάρος των πολλών».

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης του κ. Κόκκινου έχει ως εξής:

Για την λειτουργία των εταιρειών της Π.Ν.Α. έχουμε τοποθετηθεί κατ’ επανάληψη και τα πολιτικά ερωτήματα που θέσαμε προς την Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου δεν απαντήθηκαν!

Ελάχιστο έργο αλλά… υψηλές χρηματικές αποζημιώσεις στα μέλη τους, με συγγενείς και φίλους του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου να εργάζονται σε αυτές και με αποκλεισμένη από την εκπροσώπηση την μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νότιου Αιγαίου που εκπροσωπεί το 47% των δημοκρατικών επιλογών των νησιωτών μας!

Οι προκλήσεις και τα φάλτσα της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου συνεχίζονται και δημιουργούν οργή και ερωτήματα:

1) Αφενός η πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. να εφοδιαστούν και να χρησιμοποιούν χρεωστικές κάρτες στελέχη της πλειοψηφίας που απαρτίζουν την Αναπτυξιακή Εταιρεία της Π.Ν.Α. Κ2 Α.Ε. και

2) Αφετέρου η αλαζονική και απρεπής στάση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου απέναντι στον εκπρόσωπο της μειοψηφίας (είναι η μόνη εταιρεία της Π.Ν.Α. που υπάρχει εκπροσώπηση της μειοψηφίας… ) γιατί διατύπωσε την αντίθεση του σε αυτή την περίεργη απόφαση.

Να θυμίσουμε ότι τα μέλη της πλειοψηφίας στη συγκεκριμένη εταιρεία αμείβονται ήδη με 142.750 ευρώ (από δημόσιο χρήμα…) και δεν έχουμε δει ακόμα κάποια σοβαρή αναπτυξιακή δράση!

Τα golden boys της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου – αφού τακτοποίησαν τις αμοιβές τους – εφοδιάζονται τώρα με χρεωστικές κάρτες για να κάνουν τις δαπάνες που αυτοί κρίνουν και ουσιαστικά δεν αποδέχονται την πεπατημένη και τις διαδικασίες που ακολουθούσε η Τοπική Αυτοδιοίκηση μέχρι τώρα. Για ποιο λόγο δεν εμπιστεύονται τα οργανωμένα λογιστήρια των εταιρειών και ποιες είναι τέλος πάντων αυτές οι δαπάνες που χρειάζεται να γίνουν με χρεωστική κάρτα;

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για Εταιρεία χωρίς υπαλλήλους αλλά με στελέχη – φίλους του κ. Χατζημάρκου στο Δ.Σ. της…

Αν συνυπολογίσουμε και την σπατάλη του δημοσίου χρήματος που έχουμε ήδη αναδείξει, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι «αποβολή με κόκκινη» και όχι χρεωστική κάρτα θέλουν τα έμμισθα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου!

Η κοινωνία μας που υποφέρει, αρνείται να είναι συνοδοιπόρος με τα συστήματα διαπλοκής και οπισθοδρόμησης που στόχο έχουν να βολευτούν οι λίγοι και εκλεκτοί σε βάρος των πολλών που αγωνίζονται, αγωνιούν και στηρίζουν με τον καθημερινό έντιμο μόχθο τους την πρόοδο του τόπου μας.

(Visited 40 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.