Μιχάλης Λουλούς (Νέος Προέδρος Περιφερειακού Φυτωρίου Α.Ε.): «Γνώμονας το συμφέρον της εταιρείας και η ανάπτυξή της»

Newsroom
01/10/2021 11:15
 
 
 

Σε «πρότυπο εταιρείας» επιθυμεί να αναδείξει το Περιφερειακό Φυτώριο Ν. Αιγαίου ο νέος Πρόεδρος του κ. Μιχάλης Λουλούς.

Σε δήλωση του προς τα ΜΜΕ, ο κ. Λουλούς επισήμανε ότι οι δυνατότητες της εταιρείας μπορούν να συμβάλουν στην αναπτυξιακή ώθηση των νησιών, διαβεβαιώνοντας ότι όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Λουλού:

«Αναλαμβάνω τη διοίκηση του Περιφερειακού Φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου, μία εταιρεία που κατά βάση ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα και έχει, σύμφωνα με το καταστατικό της, δυνατότητες, που μπορούν να δώσουν μία αναπτυξιακή ώθηση στα νησιά μας.

Θα τιμήσω την εμπιστοσύνη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργου Χατζημάρκου, έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον της εταιρείας και την ανάπτυξή της. Από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων μου, είμαι σε στενή επαφή με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας, κ. Φιλήμωνα Ζαννετίδη καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες της εταιρείας, ώστε να ενημερωθώ πλήρως.

Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στελέχη της εταιρείας και εργαζόμενοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να μπορέσει το Περιφερειακό Φυτώριο να αναδειχθεί σε πρότυπο εταιρείας. Η μακρά ενασχόλησή μου με τον πρωτογενή τομέα είναι οδηγός στην κατανόηση όλων των ανοικτών ζητημάτων, που απασχολούν τον κλάδο».

(Visited 115 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*