Φιλήμονας Ζαννετίδης: Συναντήσεις με υπουργούς σε Αθήνα και Κω

zannetidis rodos
Newsroom
04/10/2021 16:32
 
 
 

Διήμερο ταξίδι σε Αθήνα και Κω πραγματοποιεί αύριο ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Στην Αθήνα θα παραστεί σε εκδήλωση του Γ.Γ. Αγροτικής πολιτικής Κωνσταντίνου Μπαγινέτα, στην οποία θα παρευρεθούν ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, οι υφυπουργοί και οι γραμματείς του υπουργείου, καθώς και πλειάδα αντιπεριφερειαρχών Πρωτογενούς Τομέα.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στα προβλήματα που – κατά περιοχή – απασχολούν τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους αλιείς και τους μελισσοκόμους, με τον κ. Ζαννετίδη να επιδιώκει την περαιτέρω ανάλυση των δίκαιων αιτημάτων που ήδη έχουν σταλεί στον υπουργό και τους επιτελείς του, με στόχο να γίνουν αποδεκτά.

Την Τετάρτη ο αντιπεριφερειάρχης θα μεταβεί στην Κω, όπου θα παραστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Κω με θέμα «Αγροτικά Προϊόντα και τουρισμός: Από την θεωρία στην πράξη». Η Ένωση Ξενοδόχων Κω

Στο πλαίσιο των δράσεων της για την σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό, η Ένωση διοργανώνει ένα workshop, κατά την διάρκεια του οποίου θα μιλήσει και ο κ. Ζαννετίδης, αλλά και η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη. Στην εκδήλωση θα παραστούν, επίσης, φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιούν εκπαιδευτική επίσκεψη στο νησί και κάνουν μεταπτυχιακές εργασίες πάνω στο θέμα «Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη» και με ειδικό μάθημα «Γαστρονομικός Τουρισμός- Αγροδιατροφή».

Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει συνάντηση και συζήτηση με την υφυπουργό και μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Κω για γενικότερα θέματα τουρισμού.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*