Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το βραβείο Τουρισμού “Best Greek Hospitality Region 2021”

Newsroom
18/10/2021 11:19
 
 
 

Την τιμητική διάκριση “Best Greek Hospitality Region 2021” απέσπασε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για 2η συνεχόμενη χρονιά, κατά την τελετή Απονομής των βραβείων Greek Hospitality Awards 2021, του καθιερωμένου πλέον θεσμού που επιβραβεύει τις κορυφαίες επιχειρήσεις και θεσμούς του Τουρισμού.

Αποσπώντας μία από τις κορυφαίες διακρίσεις του θεσμού ως Best Greek Hospitality Region 2021 στην κατηγορία των τιμητικών διακρίσεων για προσωπικότητες / φορείς «που η πορεία τους στο χρόνο έχει ταυτιστεί απόλυτα με την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας», όπως αναφέρεται από την διοργανώτρια των βραβείων ethosEvents, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξακολουθεί να βρίσκεται ανελλιπώς – και τα δύο πιο δύσκολα χρόνια στην ιστορία του Τουρισμού λόγω της πανδημίας – στην κορυφή του Ελληνικού Τουρισμού.

Τα Greek Hospitality Awards διοργανώθηκαν για 7η συνεχόμενη χρονιά την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, υβριδικά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso. Ο διαγωνισμός επιβραβεύει την Αριστεία στον κλάδο του Τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχει η Επιτροπή Αξιολόγησης που απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πανεπιστημιακό και τουριστικό κλάδο αλλά και το κοινό.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του οποίου δεν του επέτρεψαν να παραστεί στην εκδήλωση για την παραλαβή του βραβείου, απέστειλε βίντεο από τις Βρυξέλλες, ευχαριστώντας τη διοργάνωση για την τιμητική διάκριση:

«Καταρχάς να συγχαρώ όλη την οργανωτική ομάδα των Greek Hospitality Awards για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε όλα αυτά τα χρόνια. Να σας ευχαριστήσω και να τονίσω ότι αυτό το βραβείο το εισπράττω στο πρόσωπο όλων των νησιωτών και όλων των ανθρώπων του Τουρισμού σε όλα τα νησιά μας, τα οποία δούλεψαν για έρθουν αυτά τα υπέροχα αποτελέσματα και του 2020 αλλά πολύ περισσότερο του 2021. Η πανδημία θύμισε σε όλους μας ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και κάθε φορά πρέπει να εργαζόμαστε για να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών μας, των φίλων μας, όχι πελατών μας. Θέσεις εργασίας, εισόδημα, χαμόγελο, αισιοδοξία. Αυτό είναι το αποτέλεσμα, όταν όλοι κάνουμε τη δουλειά μας σωστά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την εξαιρετική τιμή».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμα απευθύνοντας χαιρετισμό η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, ενώ στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν υπηρεσίες, επιχειρήσεις και φορείς, που πρωτοπορούν και προσφέρουν καινοτόμες δημιουργικές λύσεις στον κλάδο της φιλοξενίας.

(Visited 43 times, 1 visits today)