Συνάντηση εκπροσώπων του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων Σύρου και Νάξου

Newsroom
03/12/2021 13:30
 
 
 

 

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου που αναφέρει τα εξής:

Συνάντηση με τον Διοικητή των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Σύρου – Νάξου κ. Μιχάλη Ζουλουφό και την Αν. Διοικήτρια Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου κ. Καλίτσα Φραγκίσκου πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου κ.κ. Νίκος Κουτελιέρης και Ευστάθιος Πολυκρέτης, αντίστοιχα.

Ο κ. Διοικητής ενημέρωσε σχετικά με την οργάνωση η οποία υπάρχει στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου αλλά και γενικότερα σε επίπεδο Κυκλάδων σε επίπεδο τόσο Ιατρικού – Νοσηλευτικού προσωπικού όσο και σε επίπεδο Διοικητικού προσωπικού.

Τόσο ο κ. Ζουλουφός, όσο και η κ. Φραγκίσκου αναφέρθηκαν στις ενέργειες που σχετίζονται με την καλύτερη στελέχωση του Νοσοκομείου της Νάξου σε επίπεδο ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, ώστε να υπάρξει μια όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική και ποιοτική εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού.

Υπήρξε ενημέρωση για τις ειδικότητες των γιατρών που υπηρετούν αυτή τη στιγμή στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου, καθώς και στις νέες ιατρικές ειδικότητες με τις οποίες θα ενισχυθεί το μελλοντικά η υγειονομική μονάδα της Νάξου. Επίσης, η κ. Φραγκίσκου αναφέρθηκε στη λειτουργία του αξονικού τομογράφου του νοσοκομείου, καθώς και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την κάλυψη αναγκών μέσα από την εγκατάσταση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού.

Τέλος, εκτενής ήταν η αναφορά της διοίκησης στις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί για την πορεία της διαθήκης «Κατσούλη», η οποία βρίσκεται στα τελικά της στάδια ως προς την έκδοση σχετικών δικαστικών αποφάσεων και αποδοχής της κληρονομιάς.

Από την πλευρά τους, οι κ.κ. Κουτελιέρης και Πολυκρέτης ενημέρωσαν τον κ. Ζουλουφό και την κ. Φραγκίσκου σχετικά με τις πραγματοποιηθείσες και σχεδιαζόμενες δράσεις, καθώς και λειτουργία του Συλλόγου, δίνοντας τη διαβεβαίωση πως ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια η οποία γίνεται με στόχο την ομαλότερη και πιο εύρυθμη λειτουργιά του Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου. Όπως τόνισαν, ο Σύλλογος θα στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο το Νοσοκομείο, όπως κάνει πάντα όταν αυτό ζητηθεί, καθώς και με την δωρεά μηχανημάτων για το οφθαλμιατρείο του νοσοκομείου που πραγματοποιήθηκε από την προηγούμενη διοίκηση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου.

(Visited 223 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*