VIDEO: Στη Νάξο το Ro-Ro «ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ» για τη μεταφορά καυσίμων και εμπορευμάτων – Το αδιαχώρητο από φορτηγά στο λιμάνι

Ro-Ro ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ
Newsroom
13/12/2021 14:17
 
 
 

 

Τέταρτη ημέρα σήμερα που τα νησιά βρίσκονται αποκομμένα χωρίς πλοία λόγω της απεργίας των ναυτεργατών και όπως είναι φυσικό έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην τροφοδοσία καυσίμων και εμπορευμάτων.

Ro-Ro ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ

Το μεσημέρι της Δευτέρας (στις 12:20) στο λιμάνι της Νάξου κατέφθασε το Ro-Ro «ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ» το οποίο όπως ανέφερε στο naxostimes.gr ο καπετάνιος του Ευάγγελος Σουρμελής, ταξίδεψε στα νησιά για τις ανάγκες τροφοδοσίας μετά την τετραήμερη απεργία των ναυτεργατών που κρατά δεμένα τα πλοία στα λιμάνια.

Ro-Ro ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ

Στο ερώτημα πώς και ταξιδεύει το πλοίο αφού η απεργία των ναυτεργατών συνεχίζεται, ο καπετάνιος του πλοίου σημείωσε ότι «κάποιος έπρεπε να φροντίσει για την τροφοδοσία των νησιών».

Το πλοίο αναχώρησε το πρωί από το λιμάνι της Ελευσίνας με προορισμό νησιά των Κυκλάδων όπως η Νάξος, η Πάρος, η Μύκονος και Σύρος.

Ro-Ro ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ

Το «ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ» σύμφωνα με τον καπετάνιο του έχει χωρητικότητα 40 φορτηγών και θα εξυπηρετήσει τα παραπάνω νησιά λόγω των εκτάκτων αναγκών που έχει δημιουργήσει η απεργία της ΠΝΟ.

Ro-Ro ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ

Στο λιμάνι της Νάξου γίνονταν το «αδιαχώρητο» από τα φορτηγά τόσο στις αφίξεις όσο και τις αναχωρήσεις από το νησί.

Παράλληλα, την ίδια ώρα, στο λιμάνι της Νάξου έδεσε και το «Super Jet» της SEAJETS το οποίο εκτελεί ενδοκυκλαδικά δρομολόγια.

Να σημειωθεί ότι τα πλοία των ενδοκυκλαδικών δρομολογίων στις Κυκλάδες πραγματοποιούν κανονικά τα δρομολόγια τους, παρά την απεργία της ΠΝΟ, μιας και «δεν υπάρχει σωματείο ναυτεργατών στις Κυκλάδες» όπως σημείωσε στο naxostimes.gr ο ταξιδιωτικός πράκτορας της SEAJETS στη Νάξο Δημήτρης Δενδρινός.

 

Ro-Ro ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ Ro-Ro ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ Ro-Ro ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ Ro-Ro ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ

(Visited 3.114 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*