Σύλλογος Σκαδιωτών – Μεσωτών Νάξου: Πρόσκληση σε ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση

Newsroom
16/12/2021 14:48
 
 
 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπ’όψιν τις νομικές διατάξεις της Κυβέρνησης αναφορικά με την λειτουργία σωματείων, συλλόγων κ.λπ., αλλά και το ιδιαίτερο υγειονομικό περιβάλλον εντός του οποίου συνεχίζει να κινείται η κοινωνία μας, καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, στις 19 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00.

Η Συνέλευση θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου «Θάνος Κωτσόπουλος», Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους, στο Δημαρχείο Γαλατσίου, με στόχο και την ευκολότερη τήρηση των αποστάσεων.

Θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Διοικητικός απολογισμός ετών 2020 και 2021.
2. Οικονομικός απολογισμός, από Νοέμβριο 2019 έως Νοέμβριο 2021.
3. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής επί των οικονομικών πεπραγμένων, για την ίδια χρονική περίοδο.
4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διεξαγωγή εκλογών.
5. Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών.

Για την διεξαγωγή της Συνέλευσης, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που αφορούν τις συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα, Tετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 20:00 στην λέσχη του Συλλόγου, Φαιδριάδων 121, Άνω Κυψέλη, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το Καταστατικό και τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων.

Η παρουσία των μελών είναι απαραίτητη και αναγκαία, για την ομαλή και δυναμική συνέχεια της δράσης του Συλλόγου μας, σε αυτήν την δύσκολη για όλον τον κόσμο χρονική συγκυρία.

(Visited 216 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*