Δύναμη Δημιουργίας: «Δυστυχώς το πολιτικό επίπεδο του κ. Δημάρχου έχει πιάσει πάτο»

Newsroom
23/12/2021 13:06
 
 
 

 

Τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανού και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Φώτη Μαυρομάτη και την επίθεση που εξαπέλυσαν κατά του δημοτικού συμβούλου Νίκου Νομικού, καυτηριάζει με ανακοίνωση της η παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας».

Μετά την κριτική για τον προϋπολογισμό από τις παρατάξεις της μειοψηφίας και την αιτιολογία της αρνητικής ψήφου του Νίκου Νομικού τόσο ο κ. Λιανός όσο και ο κ. Μαυρομάτης επιτέθηκαν στο δημοτικό σύμβουλο από τη Σχοινούσα με φράσεις όπως «μπήκες στο δημοτικό συμβούλιο από το παράθυρο», «θα είσαι στην Αθήνα τώρα», «άφησες τον ασθενή και βγήκες» και άλλα πολλά αναληθή και άσχετα…

Η πλήρης ανακοίνωση της παράταξης του Βασίλη Βρούτση

Κανένα μέτρο, καμμία αυτοσυγράτηση. Δυστυχώς το πολιτικό επίπεδο του κ. Δημάρχου έχει πιάσει πάτο.

Προφανώς δεν του έφτανε η προσβλητική του στάση απέναντι στους αρχηγούς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για την αιτιολογημένα αρνητική τους στάση απέναντι στον προϋπολογισμό. Δεν δίστασε να επιτεθεί με σκαιότατο τρόπο και στον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής μας Νίκο Νομικό, όταν αυτός κατά την αιτιολόγηση της αρνητικής του ψήφου στο προϋπολογισμό αναφέρθηκε στην απόφαση του Σ.τ.Ε. που δικαίωσε την προσφυγή του σχετικά με την υπόθεση του αντιδημάρχου Σχοινούσας.

Συγκεκριμένα, με ερειστικό ύφος και χωρίς λόγο του είπε «θα είσαι στην Αθήνα τώρα», «άφησες τον ασθενή και βγήκες» και άλλα πολλά αναληθή και άσχετα.

Ο δε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαυρομάτης, την στιγμή που εκτυλισσόταν η επίθεση του δημάρχου, που βρισκόταν σε κατάσταση που προφανώς δεν ήλεγχε τι έλεγε, αντί να τον επαναφέρει στην τάξη, είπε ακόμα χειρότερα, όπως ότι ο κ. Νομικός «μπήκε στο Δημοτικό Συμβούλιο από το παράθυρο»!

Αυτό είπε για τον σύμβουλο που η κάλπη της Σχοινούσας ανέδειξε μακράν πρώτο σε σταυρούς.

Δεν χρειαζόταν αυτό το περιστατικό για να αποδείξει ο κ. Μαυρομάτης ότι δεν τιμά την ιδιότητα του προέδρου, αλλά αποτελεί παρακμή ακόμα και για αυτόν να λέει σε νόμιμα εκλεγμένο σύμβουλο ότι «μπήκε στο συμβούλιο από το παράθυρο».

Είναι κρίμα για τα νησιά μας να εκπροσωπούνται από ανθρώπους με τόσο χαμηλό πολιτικό επίπεδο, που δεν κατανοούν το βάρος και την ευθύνη της θέσης τους.

Ο καθένας κρίνεται πρωτίστως από τη συμπεριφορά του, είτε εκλεγεί 95% είτε 5%.

Δείτε το περιστατικό στο βίντεο (στο 1:16:36)

(Visited 396 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*