Τραγωδία δίχως τέλος στη Νάξο: Μία ακόμα σορός μικρού παιδιού στη Γλυφάδα

Newsroom
08/01/2022 18:53
 
 
 

 

Μία ακόμα σορός μικρού παιδιού βρέθηκε σε παραλία της Νάξου, αυτή τη φορά στη Γλυφάδα…

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός βρίσκεται σε πολύ προχωρημένη σήψη και μέχρι στιγμής τουλάχιστον, έχει καταστεί δυνατό να προσδιοριστεί το φύλλο και η ηλικία του παιδιού.

Να σημειωθεί ότι είναι η τέταρτη σορός (δύο παιδιών, μίας γυναίκας και ενός νεαρού άνδρα) που εντοπίζεται σε παραλίες της Νάξου τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι σοροί ανήκουν σε πρόσφυγες που επέβαιναν στο δουλεμπορικό το οποίο ναυάγησε στις 22 Δεκεμβρίου ανοιχτά της Φολέγανδρου.

Και αυτή η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Νάξου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νάξου, για ύπαρξη σορού στη θαλάσσια περιοχή ”ΓΛΥΦΑΔΑΣ” ν Νάξου.

Άμεσα στην εν λόγω περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σορό παιδιού (α.λ.σ.), η οποία ανασύρθηκε από τη θάλασσα από τα ανωτέρω στελέχη, με τη συνδρομή στελεχών του ΕΚΑΒ και βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Το εν λόγω παιδί είχε κανονική διάπλαση, ηλικίας τριών (03) ετών περίπου, ύψους 0.85μ. περίπου και ήταν ενδεδυμένο με δύο (02) μπλούζες χρωμάτων μπορντώ και καφέ, μπλε ριγέ κάλτσα στο δεξί πόδι, εμπριμέ σαλιάρα και πιπίλα κρεμασμένη σε κορδόνι με χάντρες.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Πειραιά, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου.


Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού για την ανεύρεση τριών σορών στη Νάξο και μίας στην Πάρο


 

(Visited 2.845 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*