Νάξος: Το νέο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής

δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Newsroom
09/01/2022 16:01
 
 
 

 

Την πρώτη διά ζώσης -μετά από 21 μήνες- και πρώτη για το 2022 συνεδρίαση, πραγματοποίησε την Κυριακή το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την εκλογή του προεδρείου, των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής.

Της συνεδρίασης, κατά την οποία τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, αρχικά προήδρευσε ο Νίκος Σιδερής, (ως πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του εκλεγέντος δημάρχου), ο οποίος και συγκάλεσε τη συνεδρίαση όπως ορίζει ο νόμος.

Φώτης Μαυρομάτης, συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ο πρόεδρος που προτάθηκε από την πλειοψηφία ήταν ο Φώτης Μαυρομάτης ο οποίος και εκλέχτηκε. Για τη θέση του αντιπροέδρου προτάθηκε και εκλέχτηκε από την παράταξη του κ. Λεονάρδου Χατζηανδρέου, ο Μανώλης Κορακίτης και γραμματέας από την παράταξη του κ. Βασίλη Βρούτση, προτάθηκε και εκλέχτηκε η Κατερίνα Φουτάκογλου.

Εκλογή μελών οικονομικής επιτροπής

Μετά από προτάσεις του δημάρχου Δημήτρη Λιανού και των επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας Λεονάρδου Χατζηανδρέου και Βασίλη Βρούτση, με μυστική ψηφοφορία εκλέχτηκαν τα μέλη της Οικονομικής επιτροπής τα οποία είναι:

Πρόεδρος: Δημήτρης Λιανός (δήμαρχος)

Τα δυο μέλη – αντιδήμαρχοι θα οριστούν από το δήμαρχο Δημήτρη Λιανό, ενώ μετά από μυστική ψηφοφορία εκλέχτηκαν:

Τακτικά μέλη:

Μανώλης Πολυκρέτης
Βαγγέλης Παντελιάς

Λεονάρδος Χατζηανδρέου
Βασίλης Βρούτσης

Αναπληρωματικά μέλη:

Νίκος Βαθρακοκοίλης
Γιάννης Ταγκούλης

Γιώργος Μανδηλαράς
Αντώνης Βασαλάκης

Εκλογή μελών επιτροπής ποιότητας ζωής

Στην επιτροπή Ποιότητας ζωής προεδρεύει ο δήμαρχος ή ορισμένος από το δήμαρχο αντιδήμαρχος. Ο κ. Λιανός παραχώρησε τη θέση του προέδρου στον Μανώλη Πολυκρέτη.

Τα δυο μέλη – αντιδήμαρχοι θα οριστούν από το δήμαρχο Δημήτρη Λιανό, ενώ μετά από μυστική ψηφοφορία τα μέλη που εκλέχτηκαν είναι:

Τακτικά μέλη

Δημήτρης Μανιός
Ηλίας Ορφανός
Αντώνης Πιτταράς
Μανώλης Βάβουλας

Αναπληρωματικά μέλη

Βαγγέλης Κατσαράς
Δημήτρης Πράσινος
Νίκος Κάρλοβιτς
Κατερίνα Φουτάκογλου

Να σημειωθεί ότι η θητεία των μελών της Οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής θα είναι μέχρι το τέλος της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής.

*φωτογραφίες αρχείου από την εκλογή του νέου προεδρείου και των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής, το Σεπτέμβριο του 2019.

(Visited 899 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*