Ευδοκία Κατσάνη: «Τιμή για τη Νάξο ο ορισμός μου ως Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων»

Newsroom
10/01/2022 12:03
 
 
 

 

Τις εγκάρδιες ευχαριστίες της προς τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο εξέφρασε η Ευδοκία Κατσάνη, η νέα Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων.


Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Τέσσερις νέους Αντιπεριφερειάρχες και τρεις νέους Εντεταλμένους ανακοίνωσε ο Γ. Χατζημάρκος


Η κα Κατσάνη διαβεβαίωσε ότι θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις προκειμένου να αντεπεξέλθει στα νέα της καθήκοντα, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του κ. Χατζημάρκου τονίζοντας, μεταξύ άλλων ότι «εμπιστεύεται τα νέα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής και τους δίνει ευκαιρίες».

Αναλυτικά, η ευχαριστήρια δήλωση της:

Αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή η επιλογή μου, από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, για το αξίωμα της Αντιπεριφερειάρχου Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων.

Θα καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα.

Το οφείλω στον Περιφερειάρχη, το οφείλω στους συμπολίτες μου που με επέλεξαν με την ψήφο τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, το οφείλω σε όλους τους συναδέλφους της Περιφερειακή Αρχής.

Ο Περιφερειάρχης με αυτήν την απόφασή του τιμά τη Νάξο.

Αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι σέβεται και εμπιστεύεται όλους τους συνεργάτες του, παλιούς και νέους και ότι τους αντιμετωπίζει με αξιοκρατία.
Ότι εμπιστεύεται τα νέα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής και τους δίνει ευκαιρίες.

Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με ενθουσιασμό, γνωρίζοντας ότι κατά την διάρκεια της θητείας μου θα έχω κοντά μου έναν πολύ έμπειρο πολιτικό
τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη , αλλά και τον καλό συνάδελφο Έπαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Γιάννη Μαργαρίτη, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Περιφερειάρχη.

(Visited 1.191 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.