Ημερομηνία κατάθεσης εργασιών για την έκδοση του επετειακού τόμου για τα 100 από την ίδρυση του Γυμνασίου Νάξου

Newsroom
10/01/2022 13:18
 
 
 

 

Υπενθύμιση ημερομηνίας κατάθεσης εργασιών για την έκδοση αναμνηστικού, επετειακού τόμου για τα 100 χρόνια (1921-2021) από την ίδρυση του Γυμνασίου Νάξου

Υπενθυμίζεται σε όσους/ες επιθυμούν να συμμετάσχουν με κάποιο κείμενό τους στον αναμνηστικό – επετειακό τόμο για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Γυμνασίου Νάξου, ότι θα πρέπει, σύμφωνα με την πρώτη εγκύκλιο, να το αποστείλουν ηλεκτρονικά μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2022, στις παρακάτω ηλεκτρονικές δ/νσεις:

m.g.sergis@gmail.com
foutakoglou@yahoo.gr
ergosys@otenet.gr

Κατανοώντας τις συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας θα γίνονται δεκτές οι εργασίες των ενδιαφερομένων μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου του 2022.

Η εργασία σας θα πρέπει να είναι γραμμένη σε WORD, να έχει έκταση μέχρι 12 σελίδες A4, μονού διαστήματος, με γραμματοσειρά Calibri 12’ για το κυρίως κείμενο και 10΄ για τις υποσημειώσεις /παραπομπές.

Οι φωτογραφίες με τις οποίες πιθανώς θα εμπλουτίσετε το κείμενό σας πρέπει να αποστέλλονται μία-μία, χωριστά, σε ξεχωριστό δηλαδή αρχείο, τύπου jpeg, με την καλύτερη δυνατόν χρωματική ανάλυση.

Η Επιτροπή Εκδόσεως έχει το δικαίωμα να εμπλουτίσει το κείμενό σας, στερούμενο φωτογραφιών, με δικές της επιλογές.

Περισσότερες οδηγίες υπάρχουν στην πρώτη εγκύκλιο που δημοσιεύτηκε στα τοπικά ΜΜΕ στις αρχές Νοεμβρίου του 2021.

Πέραν τούτου όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινήσεις, μπορούν να απευθύνονται ηλεκτρονικά με ερώτημα τους στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Τα μέλη της Επιτροπής Εκδόσεως

Σοφία Κατσουρού,
Μανόλης Σέργης
Τάσος Σφυρόερας
Στράτος Φουτάκογλου
Μιχάλης Φραγκίσκος

(Visited 249 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*