Νάξος: Χιόνι ακόμα και στις παραλίες – Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση σε πολλούς δρόμους

Newsroom
23/01/2022 13:57
 
 
 

 

Στα λευκά έχουν ντυθεί τα περισσότερα χωριά της ορεινής και ημιορεινής Νάξου σήμερα, αφού η χιονόπτωση έχει ξεκινήσει από το βράδυ του Σαββάτου. Χιόνια έπεσαν ακόμα και σε παραλιακούς οικισμούς με το θέαμα του χιονιού στρωμένο πάνω στην αμμουδιά να είναι μοναδικό.

Χιόνια στον Κλειδό
Χιόνια στον Απόλλωνα

Χιόνια

Ωστόσο οι ισχυρές χιονοπτώσεις έχουν ως αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να κλείσουν -έστω και προσωρινά- ενώ η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες από το Φιλώτι προς την ορεινή Νάξο και από τον Κούρο των Μελάνων προς τον Κυνίδαρο.

Χιόνια

Στη Χώρα της Νάξου παρόλο που κατά διαστήματα χιονίζει, δεν το έχει στρώσει…

Χιόνια Χιόνια

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που μετακινούνται στο οδικό δίκτυο της κεντρικής και ορεινής Νάξου λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων. Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συστήνει στους δημότες «να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις».

Χιόνια

Ωστόσο, σε επιφυλακή βρίσκονται τα μηχανήματα του δήμου που από νωρίς το πρωί καθαρίζουν τους δρόμους από το χιόνι και ρίχνουν αλάτι για την ολισθηρότητα.

Τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες…

Κόρωνος

Κόρωνος Κόρωνος Κόρωνος Απείρανθος

Απείρανθος

 

(Visited 1.954 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.