Πλημμύρες και κατολισθήσεις στη Νάξο λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Newsroom
30/01/2022 14:49
 
 
 

 

Προβλήματα δημιουργεί η ισχυρή βροχόπτωση στη Νάξο με πλημμυρισμένους δρόμους -που έχουν κλείσει- αλλά και με κατολισθήσεις στα ορεινά του νησιού.

Η ισχυρές βροχοπτώσεις στην ορεινή Νάξο σε συνδυασμό με τα χιόνια (τα οποία δεν έχουν λιώσει ακόμη) δημιουργούν μια δύσκολη κατάσταση και θα πρέπει οι πολίτες που κινούνται στο οδικό δίκτυο (και όχι μόνο) να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ο δήμος Νάξου με ανακοίνωση του (που ανάρτησε στο facebook) ενημερώνει ότι «λόγω της έντονης βροχόπτωσης, κλειστός παραμένει ο δρόμος στον Άγιο Γεώργιο Χώρας Νάξου, από το ύψος του Ξενοδοχείου Αστέρια έως το Ξενοδοχείο Galaxy. Επίσης, κλειστός είναι και ο δρόμος προς τα Ύρια. Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μη διασχίζουν χείμαρρους».

Επίσης ο δήμος εφιστά την προσοχή των οδηγών και στην ορεινή Νάξο.
«Απαιτείται προσοχή και από τους οδηγούς και στην ορεινή Νάξο, καθώς παρατηρούνται κατολισθήσεις στο κεντρικό οδικό δίκτυο».

Να σημειωθεί ότι συνεργεία του Δήμου και του Επαρχείου είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

(Visited 2.086 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.