Ακυρώθηκε λόγω μη απαρτίας η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Newsroom
08/02/2022 15:21
 
 
 

 

Ακυρώθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 λόγω μη απαρτίας των δημοτικών συμβούλων.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που απουσίαζαν ήταν κυρίως από τις παρατάξεις της μειοψηφίας και δε συμμετείχαν στο συμβούλιο προκειμένου να παραστούν στην κηδεία της μητέρας του δημοτικού συμβούλου Αντώνη Βασαλάκη, Σμαρώς Βασαλάκη.

Νωρίτερα οι επικεφαλής των παρατάξεων «Μαζί Αλλάζουμε» και «Δύναμη Δημιουργίας» είχαν ζητήσει από το δήμαρχο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου την αναβολή της συνεδρίασης, αίτημα που δεν έγινε δεκτό, αφού όπως είπε ο κ. Μαυρομάτης κατά την έναρξη της συνεδρίασης «ήταν κάτι που δεν μπορούσε να γίνει».

Ωστόσο, λίγο αργότερα και λόγω μη απαρτίας αφού δε συμμετείχαν οι παρατάξεις Χατζηανδρέου και Βρούτση αλλά και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, η συνεδρίαση δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης και αφού ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης περίμενε για 15 λεπτά, ανακοίνωσε ότι «η συνεδρίαση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, λόγω μη απαρτίας».

Στη συνέχεια εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της εκλιπούσας Σμαρώς Βασαλάκη, και στον δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Βασαλάκη για την απώλεια της μητέρας του.

Όπως είπε ο κ. Μαυρομάτης, το δημοτικό συμβούλιο θα επανέλθει με νέα πρόσκληση για συνεδρίαση.

Να σημειωθεί ότι στη σημερινή ειδική τακτική συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί να σηζητηθεί το θέμα:

«Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) οικονομικού έτους 2022 Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου (Δ.Λ.Τ.Ν)».

(Visited 313 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*