Νάξος: Τελευταίες ημέρες απογραφής του πληθυσμού – Τα απογραφικά κέντρα σε Χώρα και χωριά (πίνακας)

Newsroom
11/02/2022 23:34
 
 
 

 

Στην τελική ευθεία της απογραφικής διαδικασίας, καλούνται όλοι όσοι διαμένουν στον δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος, καλεί τους πολίτες να μεριμνήσουν ώστε να απογραφούν άμεσα, καθώς την Κυριακή ολοκληρώνεται η δυνατότητα καταχώρησης των δεδομένων από τους απογραφείς.

Για τη διευκόλυνση όλων, το Σάββατο και την Κυριακή 12-13 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, θα λειτουργούν απογραφικά κέντρα στο Δημαρχείο στη Χώρα, καθώς και στο Δημοτικό κτίριο στο Χαλκί.

Επίσης, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου απογραφείς θα βρίσκονται και στις Κοινότητες Απειράνθου, Βίβλου, Γλινάδου, Εγγαρών, Κορώνου, Κουφονησίου, Κορωνίδας, Μελάνων, Ποταμιάς, Σαγκρίου και Φιλωτίου ως εξής:

Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παρακαλεί για την άμεση ανταπόκριση όλων, εφόσον μέχρι σήμερα δεν έχουν απογραφεί. “Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα νησιά μας, όσοι κατοικούμε εδώ να απογραφούμε! Στηρίζουμε τον τόπο που ζούμε! Δίνουμε δύναμη στα νησιά μας!” σημειώνει χαρακτηριστικά.

(Visited 307 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.