Νάξος: Την έκδοση ψηφίσματος για τον πόλεμο στην Ουκρανία ζητά η παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας»

Newsroom
08/03/2022 11:29
 
 
 

 

Την έκδοση ψηφίσματος σχετικά με τον πόλεμο που μαίνεται έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ζητά από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων η παράταξη “Δύναμη Δημιουργίας”.

Η παράταξη του Βασίλη Βρούτση ζητά το ψήφισμα να εισαχθεί προ ημερήσιας διάταξης, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αναλυτικά το αίτημα:

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Κοινοποίηση προς τα μέλη του Δ.Σ. Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Παρακαλούμε, όπως κατά τη σημερινή συνεδρίαση, εισάγετε προ ημερήσιας διάταξης, την έκδοση ψηφίσματος σχετικά με τον πόλεμο που μαίνεται έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ακολουθεί σχέδιο ψηφίσματος:

ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καταδικάζει τη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και εν γένει κάθε πολεμική επιχείρηση που πλήττει την εδαφική ακεραιότητα, κυριαρχία και ανεξαρτησία των κρατών. Τάσσεται υπέρ της ειρηνικής διευθέτησης της ουκρανικής κρίσης μέσω του διαλόγου και των διαπραγματεύσεων, αξιοποιώντας κάθε διπλωματικό μέσο.

Δηλώνουμε αντίθετοι σε κάθε στρατιωτική εμπλοκή της Ελλάδας.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Ουκρανικό λαό και στην ελληνική κοινότητα της Ουκρανίας και δηλώνουμε ότι είμαστε σε ετοιμότητα, για να συνεισφέρουμε έμπρακτα, σε οτιδήποτε μας ζητηθεί, στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται λόγω του πολέμου.

Έχουμε χρέος, με όποιες δυνάμεις διαθέτει ο καθένας, να σταθούμε απέναντι σε τέτοιες ενέργειες από όπου και αν προέρχονται και να προασπίσουμε τα ιδανικά της Ειρήνης, της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας.

(Visited 189 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*