Χώρα Νάξου: Παρατείνονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Διπλής κατεύθυνσης η παραλία και απαγόρευση στάσης-στάθμευσης

κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Newsroom
18/03/2022 00:30
 
 
 

 

Παρατείνονται για τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη 24 Μαρτίου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Χώρα της Νάξου λόγω της υλοποίησης έργων αντικατάστασης του παλαιού δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή Αγ. Χρυσοστόμου έως Φαρμακείο Δελλαρόκα.

Όπως ανακοίνωσε το Λιμεναρχείο Νάξου, η πρόσβαση προς το λιμάνι θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την οδό Παπαβασιλείου και την παραλιακή οδό, η οποία θα συνεχίσει να είναι διπλής κατεύθυνσης.
Επίσης μέχρι την Πέμπτη 24 Μαρτίου δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση κατά μήκος της παραλιακής οδού, στην πλατεία των ΚΤΕΛ, στο χώρο των ταξί, των ξενοδοχειακών και ενοικιαζόμενων οχημάτων, καθώς και στο χώρο έμπροσθεν του ηρώου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Νάξου:

«Παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και της αμφιδρόμησης της παραλιακής οδού Χώρας Νάξου – Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κατά μήκος της παραλιακής οδού»

Λόγω υλοποίησης έργων αντικατάστασης του παλαιού δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή Αγ. Χρυσοστόμου έως Φαρμακείο Δελλαρόκα και στο πλαίσιο προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η διακοπή κυκλοφορίας τουλάχιστον έως και την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022.

Ως εκ τούτου η πρόσβαση προς το λιμάνι θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την οδό Παπαβασιλείου και την παραλιακή οδό, η οποία θα είναι διπλής κατεύθυνσης.

Κατά συνέπεια: ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ κατά μήκος της παραλιακής οδού, στην πλατεία των ΚΤΕΛ, στο χώρο των ταξί, των ξενοδοχειακών και ενοικιαζόμενων οχημάτων, καθώς και στο χώρο έμπροσθεν του ηρώου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και φρονούμε ότι η προσπάθεια αυτή που καταβάλλεται από Υπηρεσία μας για την ενημέρωση των πολιτών να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό.

(Visited 716 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*