ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ο Μανώλης Πολυκρέτης υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Newsroom
01/04/2022 01:47
 
 
 

 

Ο κύβος ερίφθη. Ο Μανώλης Πολυκρέτης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σε 16 μήνες περίπου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες του naxostimes.gr, ο επί σειρά ετών αντιδήμαρχος αποφάσισε να ηγηθεί ανεξάρτητου συνδυασμού και να διεκδικήσει τη διοίκηση του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και ετοιμάζεται από τώρα. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που θα τον ακολουθήσουν και μάλιστα εν ενεργεία στελέχη της δημοτικής αρχής, αλλά και άλλοι που προέρχονται από ποικίλους πολιτικούς χώρους, με εμπειρία, ικανότητες, αναγνωρισιμότητα και διείσδυση στη ναξιακή κοινωνία.

Από το ξεκίνημα σχεδόν της θητείας της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Λιανού, όπως ξέρουν οι καλύπτοντες το ρεπορτάζ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι σχέσεις του Μανώλη Πολυκρέτη με τον δήμαρχο δεν ήταν οι καλύτερες. Το αντίθετο. Το ποτήρι, όμως, ξεχείλισε με τους χειρισμούς του δημάρχου στο θέμα του ΦοΔΣΑ, αλλά και το ασήμαντο έργο στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ο Μανώλης Πολυκρέτης επιβεβαίωσε την πληροφορία του naxostimes.gr, ωστόσο δεν προχώρησε σε καμιά επίσημη δήλωση, κάτι που θα πράξει -όπως μας είπε- σε συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης που θα δώσει τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα συναντηθεί με τον Δημήτρη Λιανό και του ανακοινώσει την ειλημμένη απόφαση του.

Ο Δημήτρης Λιανός από την πλευρά του, σε σχετική ερώτησή μας, δεν θέλησε να σχολιάσει τα παραπάνω, δηλώνοντας ότι αιφνιδιάστηκε δυσάρεστα, αφού δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη μέσα στην παράταξη του.

Ένα πρώτο τηλεφωνικό γκάλοπ που κάναμε χθες σε όλη τη Νάξο, με το ερώτημα του πώς αντιμετωπίζουν οι πολίτες πιθανή υποψηφιότητα Πολυκρέτη για τη δημαρχία, η αποδοχή της στην κοινωνία ήταν ανέλπιστη. Πολλοί μας είπαν ότι ο υποψήφιος είναι δοκιμασμένος και ικανός.

Ας σημειωθεί ότι, όπως αναφέρουν οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Μανώλης Πολυκρέτης έχει σχεδόν έτοιμο το ψηφοδέλτιο του, όπως και το σχέδιο του προγράμματος της νέας παράταξης που δημιουργεί.

Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα είναι σίγουρα ραγδαίες και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

(Visited 2.873 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*