Με συγκίνηση και όλες τις τιμές υποδέχτηκε η Νάξος για τελευταία φορά την Ειρήνη Κονιτοπούλου (video+φώτος)

Newsroom
04/04/2022 13:56
 
 
 

 

Με συγκίνηση και όλες τις τιμές που αρμόζουν στη μεγάλη αυτή τραγουδίστρια του νησιώτικου, στο αηδόνι του Αιγαίου, υποδέχτηκαν πριν από λίγο, για τελευταία φορά οι Ναξιώτες τη συμπατριώτισσα τους Ειρήνη Κονιτοπούλου Λεγάκη στο λιμάνι Νάξου, λίγο πριν της πουν το τελευταίο αντίο στον Κινίδαρο…

Κονιτοπούλου λιμάνι υποδοχή

Στο λιμάνι την περίμεναν μέλη της χορευτικής ομάδας «ΑΞΟΠΑΤΗΜΑΤΑ» με παραδοσιακές στολές όπου συνόδεψαν την Ειρήνη …από την ώρα που βγήκε από το καράβι μέχρι λίγο πιο έξω από το λιμάνι που πήρε το δρόμο για το χωριό που γέννησε τη μεγάλη τραγουδίστρια. Την ίδια ώρα η φωνή της Ειρήνης στα μεγάφωνα να τραγουδά το «Νάξος με τα ψηλά βουνά» σκορπούσε ρίγη συγκίνησης σε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί.

Και δεν ήταν λίγοι αυτοί που την υποδέχτηκαν…

Εκεί ήταν και η βυθισμένη στο πένθος οικογένεια της που με δάκρυα στα μάτια συνόδευε την Ειρήνη Κονιτοπούλου Λεγάκη στην τελευταία της κατοικία.

Εκεί βρίσκονταν ο Ναξιώτης βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, ο έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Δημήτρης Καπούνης καθώς και εκπρόσωποι φορέων και Πολιτιστικών Συλλόγων.

Στο λιμάνι του νησιού υπήρχαν πούλμαν για να μεταφέρουν τον κόσμο στον Κινίδαρο, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες πούλμαν ξεκίνησαν και από άλλα χωριά της Νάξου ώστε να μπορέσουν όλοι όσοι το θελήσουν να παραστούν στην τελετή της ταφής της πολυαγαπημένης τους Ειρήνης.

Δείτε το video ΕΔΩ

Σε λίγο, ρεπορτάζ από την ταφή της μεγάλης μας τραγουδίστριας που τελείται αυτή την ώρα στον Κινίδαρο Νάξου…

(Visited 3.246 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*