Νέα παράταση στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Χώρα Νάξου

paralia naxou 2
Newsroom
12/04/2022 17:47
 
 
 

 

Παρατείνονται μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Χώρα της Νάξου.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Αντικατάσταση παλαιού δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή Αγίου Χρυσοστόμου έως Φαρμακείο Δελλαρόκα και αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα του οδοστρώματος», είναι αναγκαία η παράταση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και η αμφιδρόμηση της παραλιακής οδού στη Χώρα Νάξου έως και τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022.

Όπως επίσης αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η κυκλοφορία των οχημάτων ως ίσχυε (μονοδρόμηση της παραλιακής οδού και της οδού Κοντολέοντος) θα επανέλθει εφόσον έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες εργασίες και με νέα ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εργασιών για την «Αντικατάσταση παλαιού δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή Αγίου Χρυσοστόμου έως Φαρμακείο Δελλαρόκα και αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα του οδοστρώματος» έχουν ξεκινήσει από την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου.

(Visited 514 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.