VIDEO: Πρωτομαγιά στις Μέλανες Νάξου – Μεγάλο γλέντι και πλήθος κόσμου παρά τη βροχή (φώτος)

Πρωτομαγιά Μέλανες
Newsroom
02/05/2022 23:45
 
 
 

 

Με ένα μεγάλο γλέντι, χορό, ζωντανή μουσική, πολλά λουλούδια και μάηδες γιορτάστηκε παρά τη βροχή, η Πρωτομαγιά στον Κούρο. (Φλεριό), στις Μέλανες Νάξου.

Πρωτομαγιά Μέλανες

Σε ένα καταπληκτικό καταπράσινο τοπίο, εκατοντάδες κόσμου από κάθε γωνιά της Νάξου, ανταποκρίθηκαν και φέτος στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελάνων Νάξου «Κούρος ο Έλληνας», έφτιαξαν το Μάη και διασκέδασαν με την ψυχή τους…

Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Μαΐου, ξεκίνησε το πρωί όπου παρά το ψιλόβροχο, άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι συμμετέχοντες για να ξεκινήσουν να φτιάχνουν τους Μάηδες, όπου στη συνέχεια, μετά από κλήρωση, βραβεύτηκαν δύο από αυτούς.

Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες

Όταν ο καιρός κατά το μεσημέρι άρχισε να φτιάχνει, ώρα με την ώρα κατέφθαναν όλο και περισσότεροι για να φτιάξουν το Μάη, να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν παραδοσιακά την Πρωτομαγιά. Από την εκδήλωση δεν έλειπαν και παραθεριστές, έλληνες και ξένοι.

Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες

Πρωτομαγιά ΜέλανεςΝησιώτικη μουσική, γλέντι, χορός, πολύ κέφι, φαγοπότι με μεζέδες στα κάρβουνα, ποικιλία εκπληκτικών τυριών (προσφορά της τυροκομίας Πιτταρά) και καλό κρασί απόλαυσαν όλοι όσοι συμμετείχαν στο γλέντι…

Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες

Τη διασκέδαση για ακόμα μία χρονιά ανέλαβαν καλλιτέχνες από τις Μέλανες όπως ο Γιάννης Βερύκοκκος, ο Μανώλης Κονδύλης, ο Νίκος Ανευλαβής, η Ειρήνη Βερυκόκκου, ο Νίκος Κονδύλης και ο Αριστείδης Βερύκοκκος.

Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες

Όση ώρα βρισκόμασταν εκεί, μεταξύ άλλων είδαμε το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό, τους αντιδημάρχους Νίκο Σιδερή, Βαγγέλη Παντελιά και Βαγγέλη Κατσαρά τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ηλία Ορφανό, τον δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Πιτταρά, τον πρόεδρο της κοινότητας Νάξου Μάκη Μαυρογιάννη καθώς και τη Διοικήτρια του νοσοκομείου Νάξου Καλλίτσα Φραγκίσκου.

Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες Πρωτομαγιά Μέλανες

(Visited 3.222 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*