Χώρα-Νάξος: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Κοντολέοντος και επαναφορά μονοδρόμησης της παραλιακής οδού

«έργα Ανάπτυξης λιμένα Νάξου»
Newsroom
25/05/2022 18:42
 
 
 

 

Διακόπτεται για τέσσερις ημέρες η κυκλοφορία στην οδό Κοντολέοντος λόγω των εργασιών για αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα. Επίσης η παραλιακή οδός επανέρχεται ως μονόδρομος.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων:  «Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του έργου «Αντικατάσταση παλαιού δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή Αγ. Χρυσοστόμου έως Φαρμακείο Δελλαρόκα και αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα του οδοστρώματος», από την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 έως την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 θα διακοπεί η διέλευση των οχημάτων σε τμήμα της οδού Κοντολέοντος (στο ύψος του ΟΑΕΔ), προκειμένου να αποπερατωθούν με ασφάλεια οι εργασίες αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης του τελικού τμήματος του έργου.

Ως εκ τούτου, η κίνηση των οχημάτων προς το λιμάνι θα διεξάγεται αποκλειστικά μέσω της παραλιακής οδού, η οποία πλέον μονοδρομείται.

Σημειώνεται ότι θα είναι εφικτή η αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων σε τμήμα της οδού Κοντολέοντος, από το ύψος του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού έως το Supermarket SYNKA, για την εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων».

Για το ίδιο θέμα ανακοίνωση εξέδωσε και το Λιμεναρχείο Νάξου:

(Visited 670 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*