«Σκουπίδια βρίσκονται για εβδομάδες σε τουριστική περιοχή της Νάξου …και συνεχώς αυξάνονται»

Newsroom
07/06/2022 01:17
 
 
 

 

Το μεγάλο όγκο σκουπιδιών που υπάρχει «στον δρόμο από την ταβέρνα «Πέραμα» και το ξενοδοχείο «Lagos Mare» (Άγιος Προκόπιος) μέχρι την Αγία Άννα» στη Νάξο και «που κάθε μέρα αυξάνεται» καταγγέλλει στο naxostimes.gr αλλοδαπός που παραθερίζει στο νησί.

Όπως σημειώνει με το χαρακτηριστικό τίτλο «Welcome to Naxos»: «Στον αμμώδη δρόμο από την ταβέρνα Πέραμα και το ξενοδοχείο Lagos Mare (Άγιος Προκόπιος) μέχρι την Αγία Άννα υπάρχει τεράστια ποσότητα σκουπιδιών εδώ και εβδομάδες και κάθε μέρα αυξάνεται!» (Welcome to Naxos! On the sandy road from taverne Perama and hotel Lagos Mare ( Agios Prokopios) to Agia Anna there has been a huge amount of rubbish for weeks and it’s getting more every day!)

Μάλιστα το σχόλιο συνοδεύεται και από τις σχετικές φωτογραφίες…

Στρώματα και κάθε λογής σκουπίδια που όπως φαίνεται τα περισσότερα επιχειρηματίες της περιοχής έχουν πετάξει, χωρίς καθόλου να νοιάζονται όχι μόνο για την εικόνα που αντικρίζουν οι τουρίστες αλλά ακόμα και για τη δική τους επιχείρηση που ίσως να βρίσκεται κοντά στην περιοχή.

Από την άλλη ο δήμος που φαίνεται ότι …ξεχνάει να περάσει από αρκετές περιοχές στο πλαίσιο της καθαριότητας του νησιού, με αποτέλεσμα τα σκουπίδια (ογκώδη και μη) να συσσωρεύονται και να δημιουργούν εικόνες που αν μη τι άλλο …δεν κολακεύουν τον τόπο.

Το πρόβλημα είναι έντονο και γίνεται ακόμα εντονότερο όσο το νησί δέχεται περισσότερους τουρίστες και ο δήμος θα πρέπει άμεσα να φροντίσει να δοθεί λύση.

(Visited 917 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*