Στήριξη του ΣΒΕΝΝΑΜΙΚ στον αγώνα των εργαζομένων του Γ.Ν. Σύρου

nosokomeio naxou1
Newsroom
07/06/2022 18:33
 
 
 

 

Τρίωρη στάση εργασίας προκήρυξε για αύριο Τετάρτη 8 Ιουνίου το Σωματείο Βάσης Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων εις ένδειξη συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Σύρου.

Όσον αφορά στο νοσοκομείο της Νάξου, το Σωματείο επισημαίνει ότι, παρά τις σημαντικές ελλείψεις του και εν μέσω πανδημίας, οι εργαζόμενοι του έδωσαν αγώνα για να προασπιστούν την υγειονομική ακεραιότητα των νησιωτών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Tο Σωματείο Βάσης Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (ΣΒΕΝΝΑΜΙΚ) συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων του νοσοκομείου Σύρου προκειμένου να συνεχίσει να είναι λειτουργικό αυτό, καθώς και όλες οι δομές υγείας του νομού Κυκλάδων.

Προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 8-6-2022 από τις 12:00 έως 15:00 ως ένδειξη συμπαράστασης.

Η προσφορά του ΓΝ-ΚΥ Νάξου την τελευταία τριετία εν μέσω πανδημίας υπήρξε σημαντική ως προς την προάσπιση της υγειονομικής ακεραιότητας των νησιωτών μας και δόθηκε αγώνας από όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους. Η επίτευξη αυτού του στόχου, βάσει αντικειμενικών κριτηρίων παρόλες τις σημαντικές ελλείψεις που έχει το ΓΝ-ΚΥ Νάξου (προσωπικό, τεχνολογικό υλικό κλπ.) ήταν ευθέως ανάλογη της αμέριστης προσφοράς μας, καλύπτοντας σημαντικά κενά τα οποία έχει το νοσοκομείο μας.

Στο πλαίσιο αυτό στηρίζουμε τον δίκαιο και εύλογο αγώνα των εργαζόμενων του νοσοκομείου Σύρου.

Διεκδικούμε:

*Την άμεση στελέχωση των υγειονομικών μονάδων Κυκλάδων με μόνιμες προσλήψεις προσωπικού.

*Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων-επικουρικών.

*Ένταξη στα. ΒΑΕ.

*Ουσιαστική οικονομική ενίσχυση των δομών υγείας.

*ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ.

(Visited 126 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*