Έφυγε άδικα από τη ζωή η 36χρονη Τζανετίνα από τη Νάξο – Έπεσε στο κενό από μπαλκόνι 3ου ορόφου

Newsroom
14/06/2022 17:12
 
 
 

 

Στο κενό από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε έπεσε η 36χρονη Τζανετίνα Δέτση και έχασε άδικα τη ζωή της…

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στο Παγκράτι, όταν η Τζανετίνα προσπάθησε να σκαρφαλώσει από το διπλανό μπαλκόνι, της γειτόνισσάς της, στο διαμέρισμα της και όπως φαίνεται έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η άτυχη Τζανετίνα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, θα έφευγε ταξίδι για τη Νάξο. Είχε ετοιμάσει τα πράγματα της και όλα ήταν στο αυτοκίνητο… Ωστόσο για κάποιο λόγο (μπορεί να είχε ξεχάσει κάτι) προσπάθησε να επιστρέψει σπίτι της. Όταν ανέβηκε στον τρίτο όροφο ίσως δεν άνοιγε η πόρτα ή είχε ξεχάσει τα κλειδιά της κι έτσι χτύπησε στη γειτόνισσά της και της ζήτησε να μπει στο σπίτι της από το δικό της, διπλανό μπαλκόνι.

Τη στιγμή που η Τζανετίνα προσπαθούσε να περάσει από το ένα μπαλκόνι στο άλλο, ίσως έχασε την ισορροπία της ή γλίστρησε και βρέθηκε στο κενό.

Το πέσιμο ήταν μοιραίο αφού η άτυχη 36χρονη έχασε τη ζωή της. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στον Ερυθρό Σταυρό, αλλά ήταν ήδη αργά αφού η Τζανετίνα ήταν ήδη νεκρή…

Να σημειωθεί ότι η Τζανετίνα κατάγονταν από το Δαμαριώνα Νάξου, ήταν διαιτολόγος και είχε εργαστεί στη Νάξο στο JKALMED, αλλά και στην Αθήνα στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ. Τελευταία εργάζονταν στην εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών Motonaxos.


Το «τελευταίο αντίο» στην αδικοχαμένη Τζανετίνα – Στο πένθος βυθισμένη η Νάξος


 

(Visited 12.158 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*