Νάξος: Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Σορώκος («Κούκου»)

Newsroom
15/06/2022 19:43
 
 
 

 

Δεν άντεξε ο «Κούκου» μετά τη μοιραία πτώση του στη θάλασσα μπροστά στη μαρίνα Νάξου και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του αλλά και τους πολλούς φίλους του…

Ο Κώστας Σορώκος γνωστός ως «Κούκου» στο νησί, στις 10 Ιουνίου το βράδυ έπεσε στη θάλασσα μπροστά στη μαρίνα Νάξου. Περαστικοί και συμπατριώτες του τον έβγαλαν στη στεριά όμως …η ζημιά είχε γίνει αφού είχαν γεμίσει τα πνευμόνια του με θαλασσινό νερό.

Σύμφωνα με το Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου Βασίλη Ραπτάκη οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν, έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και διασωλήνωσαν τον 53χρονο Κώστα Σορώκο ο οποίος άμεσα διακομίστηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Εκεί νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση τις τελευταίες πέντε ημέρες, όπου σήμερα, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Συγκλονισμένοι είναι η οικογένεια, φίλοι και γνωστοί του Κώστα για τον άδικο χαμό του. Ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος που είχε μόνο καλοσύνη στην καρδιά του γι αυτό και τον αγαπούσαν όλοι. Όταν σε συναντούσε στο δρόμο, πάντα ο χαιρετισμός του ήταν εγκάρδιος. Ήταν γλεντζές και όπου πήγαινε πάντα ήταν ευπρόσδεκτος…

(Visited 4.195 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*