Επίσκεψη Φιλήμονα Ζαννετίδη στη Νάξο

Newsroom
24/06/2022 11:33
 
 
 

 

Την Νάξο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και εντεταλμένος στον Πρωτογενή Τομέα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου Φιλήμονας Ζαννετίδης, προκειμένου να παραστεί σε δύο προγράμματα κατάρτισης νέων αγροτών στη Χώρα και στο Φιλώτι που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ και είχαν εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή.

Παράλληλα, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλωτιτών, ο κ. Ζαννετίδης μαζί με τον Έπαρχο κ. Γιάννη Μαργαρίτη και την Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών κα Ευδοκία Κατσάνη επέδωσαν τιμητική πλακέτα και έπαινο στο οικογενειακό τυροκομείο του Γιώργου Μπαμπούνη για την πανελλήνια διάκριση των προϊόντων του με το πλατινένιο και χρυσό βραβείο γεύσης και ποιότητας στον διαγωνισμό που διοργάνωσε η πανελλήνια έκθεση EXPOTROF στο ΜΕΚ της Παιανίας τον Φεβρουάριο του 2022.

Ο κ. Ζαννετίδης και οι συνάδελφοί του αιρετοί επισκέφθηκαν και το τυροκομείο του Γιώργου Μπαμπούνη, με τον οποίο συνομίλησαν για τα θέματα που αντιμετωπίζει.

Ο εντεταλμένος στον Πρωτογενή Τομέα της Περιφέρειας επισκέφθηκε, παρουσία του Επάρχου, τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό, με τον οποίο είχαν συνεργασία για θέματα πρωτογενή τομέα, ενώ είχε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Νάξου κ. Καπούνη, μέλη του Δ.Σ. και στελέχη της Ένωσης, για τα θέματα που απασχολούν την ΕΑΣ.

Στη συνάντηση παρέστη και εκπρόσωπος του αναδόχου του έργου πιστοποίησης των αρνιών και κατσικιών Νάξου και Αμοργού σε προϊόντα ΠΟΠ-ΠΓΕ (με χρηματοδότηση της Περιφέρειας), ο οποίος ενημέρωσε τους παριστάμενους για την μέχρι τώρα πορεία της προσπάθειας, αλλά και για τη μετάβαση στο επόμενο στάδιο της από την Περιφέρεια, προκειμένου να ολοκληρωθεί και να κατατεθεί ο σχετικός φάκελος στο Υπουργείο.

Τέλος, ο κ. Ζαννετίδης είχε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Πρωτογενή τομέα στη Νάξο, καθώς και συναντήσεις με παραγωγούς και τυροκόμους.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*