Θρήνος στη Νάξο: Πώς σημειώθηκε το σοκαριστικό τροχαίο με θύμα το 18χρονο

Newsroom
25/06/2022 12:04
 
 
 

 

Θρήνος και «παγωμάρα» επικρατεί στη Νάξο για το θάνατο του 18χρονου από το χωριό Τρίποδες που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του naxostimes.gr, στο τροχαίο που έγινε περίπου στις 11:30 το βράδυ της Παρασκευής, στον επαρχιακό δρόμο Πλάκα-Άγιος Αρσένιος, ενεπλάκησαν τρία οχήματα και συγκεκριμένα η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός, μία γουρούνα και ένα αγροτικό όχημα.

Ο 18χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας προσπάθησε να προσπεράσει τη γουρούνα που προπορεύονταν όταν την ώρα της προσπέρασης είδε να έρχεται το αγροτικό όχημα από το αντίθετο ρεύμα. Προσπάθησε να επιστρέψει στη λωρίδα του και πριν προλάβει, ακούμπησε πάνω στη γουρούνα και την ίδια ώρα συγκρούστηκε με σφοδρότητα με το αγροτικό που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο σημείο ειδοποιήθηκε και κατέφθασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που άμεσα μετέφερε το νεαρό στο νοσοκομείο Νάξου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του…

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του naxostimes.gr ο άτυχος νεαρός φορούσε κράνος, τα συντρίμμια του οποίου βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος. Επίσης διέθετε και άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας.

Η σορός του νέου μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στην Αθήνα για νεκροψία-νεκροτομή ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου διενεργεί έρευνα για τα ακριβή στοιχεία του τροχαίου.

Η επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου

Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Νάξο

Την 24-06-2022/23.40’ στη Νάξο επί της επαρχ. οδού Αγίας Άννας-Αγίου Αρσενίου, δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από 18χρονο ημεδαπό συγκρούστηκε διαδοχικά με τετράτροχη μοτοσικλέτα και Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο έχοντας ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου. Οι οδηγοί των άλλων δύο εμπλεκόμενων οχημάτων συνελήφθησαν.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα
Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

(Visited 19.067 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*