Περήφανος πατέρας ο Φώτης Μαυρομάτης – Αρίστευσε ο γιος του και μπαίνει στη Νομική

Newsroom
03/07/2022 16:38
 
 
 

 

Την πρώτη θέση στο πεδίο των Ανθρωπιστικών Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών στο νησί της Νάξου κατέλαβε ο Ιωάννης-Ραφαήλ Μαυρομάτης γιός του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Φώτη Μαυρομάτη και της Μαρίας Κονδύλη.

Ο Ιωάννης-Ραφαήλ συγκέντρωσε 18.320 μόρια και ακολουθώντας τα αχνάρια του πατέρα του, εισάγεται στη Νομική Σχολή Αθηνών.

Μάλιστα οι γονείς του Ιωάννη-Ραφαήλ με ανάρτηση τους στο facebook δεν κρύβουν τη χαρά και την υπερηφάνεια τους για τη μεγάλη επιτυχία του γιού τους, αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας του παιδιού και της οικογένειας του.

Δείτε τι αναφέρουν:

Η επιτυχία είναι επιστέγασμα της συστηματικής και αδιάλειπτης προσπάθειας και έρχεται να δικαιώσει τους κόπους και τις θυσίες στις οποίες υποβάλλονται οι μαθητές και οι οικογένειές τους.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι ως γονείς που ο γιος μας Ιωάννης-Ραφαήλ στις πανελλήνιες εξετάσεις συγκέντρωσε 18.320 μόρια καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο πεδίο των Ανθρωπιστικών Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών στο νησί της Νάξου και εισάγεται στη Νομική Σχολή“.

Να σημειωθεί ότι η κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου από το 2020 είναι φοιτήτρια στην Ιατρική.

Φώτης Μαυρομάτης, συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Φώτης Μαυρομάτης
(Visited 1.517 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*