Στη Νάξο έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την Amazon

Newsroom
09/07/2022 14:45
 
 
 

 

Τη Νάξο θα επισκεφτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 17 Ιουλίου όπως αναφέρουν πληροφορίες του naxostimes.gr. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες θα συνοδεύεται από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερακάκη.

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί το νησί προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου project της Amazon που θα αφορά υπηρεσίες στον τομέα της τεχνολογίας προς τους κατοίκους της Νάξου.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 17 Ιουλίου και θα παρευρεθεί τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο Κάμερον Μπρουκς, επικεφαλής δημόσιου τομέα της Amazon Web Services στην Ευρώπη και ο άνθρωπος πίσω από την επένδυση που έχει γίνει από τον Όμιλο στη χώρα μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Πάντως, η είδηση της επίσκεψης Μητσοτάκη στη Νάξο έχει σημάνει συναγερμό κυρίως στους κτηνοτρόφους και στους ανθρώπους των σμυριδορυχείων, που θεωρούν ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να θέσουν στον πρωθυπουργό τα προβλήματα τους.

(φώτο: από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νάξο το Μάιο 2019)

(Visited 4.764 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.