VIDEO: Συνάντηση νέων και παλιών μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Νάξο

Newsroom
10/07/2022 13:30
 
 
 

 

Τα νέα μέλη της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Νάξο υποδέχτηκε την Παρασκευή το βράδυ η οργάνωση μελών του κόμματος, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο café restaurant Str. George, στην παραλία Αγίου Γεωργίου.

Στη συνάντηση παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, ο π. βουλευτής και μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Νίκος Μανιός, το μέλος της Κ.Ε. Κατερίνα Γιαννακά, το μέλος της ΟΜ Θήρας Αντώνης Γάκης, νέα και παλιά μέλη της οργάνωσης.

ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Την ικανοποίηση τους για τη συμμετοχή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση εξέφρασαν όλοι οι ομιλητές οι οποίοι παράλληλα υπογράμμισαν την ανάγκη για «άνοιγμα» του κόμματος στην κοινωνία.

Νίκος Συρμαλένιος: «Για να κερδίσουμε, θα πρέπει να ξεχυθούμε στην κοινωνία»

ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Ο Νίκος Συρμαλένιος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «για να κερδίσουμε, θα πρέπει να ξεχυθούμε στην κοινωνία. Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και ζοφεροί για την οικονομία. Η ακρίβεια καλπάζει και αυτό που γίνεται με την ενέργεια δεν έχει ξαναγίνει όπως δε γίνεται και σε καμία χώρα της Ευρώπης».

Ο κ. Συρμαλένιος αναφέρθηκε επίσης στα τηλεοπτικά κανάλια και τη στάση τους απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι «κανένα δελτίο ειδήσεων και εκπομπή δε μεταδίδει τη δράση και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

Νίκος Μανιός: «Η κατάσταση είναι ιστορικά δύσκολη»

ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Ως «ιστορικά δύσκολη» χαρακτήρισε την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας ο π. βουλευτής και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός. Όπως είπε υπάρχει μια «κατεστημένη κατάσταση, που για να την κερδίσεις , θα πρέπει να την ταρακουνήσεις».

«Δεν αρκούν μόνο τα προγράμματα και οι προτάσεις μας αλλά θα πρέπει να “εξεγερθούμε” εμείς πρώτοι. Να ανάψει η φλόγα που θα ανατρέψει αυτή την παγιωμένη κατάσταση. Μόνο η δικιά μας ενότητα και δράση μπορεί να το πετύχει αυτό. Να τα κάνουμε όλα στην άκρη και να φύγουμε με ορμή και φλόγα. Να είμαστε εμείς το προσάναμμα» σημείωσε.

Ο κ. Μανιός μάλιστα εκτίμησε ότι οι εκλογές δεν θα γίνουν πρόωρα αλλά στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Κατερίνα Γιαννακά: «Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς σε αυτά που συμβαίνουν»

ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τη φωνή μας. Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς σε αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας» τόνισε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γιαννακά νεοεκλεγμένο μέλος στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η πολιτική της κυβέρνησης έχει γυρίσει τη χώρα μας στο 1960» σημείωσε και αναφέρθηκε σε μία σειρά από θέματα που απασχολούν τα νησιά και ζητούν λύσεις.

«Οι εργαζόμενοι στις μονάδες υγείας των Κυκλάδων διαμαρτύρονται για τα τεράστια κενά και τις δραματικές ελλείψεις» τόνισε και αναφέρθηκε στα όσα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έγιναν στα νησιά (βάση ΕΚΑΒ, πλωτό για διακομιδές, μονάδα τεχνητού νεφρού στη Νάξο, αξονικοί τομογράφοι σε Νάξο και Σαντορίνη κ.λπ.).

Η κ. Γιαννακά σημείωσε επίσης ότι το νέο ΕΣΥ που σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ περιέχει και το «νησιωτικό ΕΣΥ, με όλες τις μεταρρυθμίσεις και αλλαγές που θα απαντούν στις νησιωτικές ιδιαιτερότητες και στην ουσιαστική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας».

Αντώνης Γάκης: «Τα νέα μέλη είναι η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ»

«Τα νέα μέλη είναι η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Γάκης μέλος της ΟΜ Θήρας.

Ο κ. Γάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή στη συνάντηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι «ήρθε η ώρα οι Κυκλάδες να κάνουν την ανατροπή.

 

(Visited 682 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*