Στην ΕΑΣ Νάξου ο Ρίζος Μαρούδας

Newsroom
19/07/2022 15:52
 
 
 

 

Επίσκεψη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Νάξου πραγματοποίησε σήμερα ο κ. Ρίζος Μαρούδας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) και μέλος της Γραμματείας της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Νάξο, τον κ. Μαρούδα υποδέχθηκαν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Καπούνης, τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Διευθυντές της Ε.Α.Σ.

Η συζήτησε που ακολούθησε, διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, περιλαμβάνοντας εποικοδομητικό διάλογο για τα σοβαρά και δισεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η ναξιώτικη κτηνοτροφία, αλλά και η ονομαστή (και κατοχυρωμένη ως προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) Πατάτα της Νάξου, καθώς και για το ποιες λύσεις θα μπορούσαν να δοθούν σε αυτά.

Από την πλευρά του, ο κ. Μαρούδας άκουσε προσεκτικά τις εισηγήσεις του κ. Καπούνη, κατέθεσε τις δικές του παρατηρήσεις και απόψεις, ενώ δεσμεύθηκε ότι τα προβλήματα θα εξεταστούν και θα αναδειχθούν.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Μαρούδας ξεναγήθηκε στο Πρότυπο Γεωπονικό Κέντρο, στο Κτηνιατρείο, στο Τμήμα Εμπορίας Ζωοτροφών και στο Συσκευαστήριο Πατάτας της ΈνωσηςΑγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες των οποίων ενημερώθηκε αναλυτικά.

(Visited 203 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*