Εθελοντική αιμοδοσία στην Απείρανθο Νάξου

Newsroom
08/08/2022 22:52
 
 
 

 

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022, ώρα 5 – 9 μ.μ. ο Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απειράνθου “Τα Φανάρια” και τον Εξωραϊστικό-Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μουτσούνας Νάξου “Τα Καπόνια”, διοργανώνουν στο δημοτικό σχολείο Απειράνθου Εθελοντική Αιμοδοσία
(απαραίτητος ο Α.Μ.Κ.Α.).

Όπως αναφέρει ο Απεραθίτικος Σύλλογος σε σχετική ανάρτηση:

Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί πια για το σύλλογο και το χωριό μας θεσμό που διαιωνίζεται και, εφόσον υποστηρίζεται, βρίσκεται πάντοτε στην υπηρεσία του πάσχοντος συνανθρώπου μας.

Καλούμε όλους τους Απεραθίτες και κυρίως τους συγγενείς και φίλους όλων όσων χρειάστηκαν και έλαβαν αίμα τα προηγούμενα χρόνια από την τράπεζα αίματος του συλλόγου, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να στηρίξουν την Εθελοντική Αιμοδοσία, ώστε να είναι δυνατή η κάλυψη των αναγκών για αίμα όλων όσων το χρειαστούν μελλοντικά. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα αυτής της υψίστης κοινωνικής προσφοράς αποτελεί ηθική υποχρέωση όλων μας.

Χορηγός της φετινής Εθελοντικής Αιμοδοσίας είναι τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Meganalysis (Λ. Βεΐκου 19 Γαλάτσι), τα οποία θα καλύψουν τα έξοδα, δηλαδή την εκτύπωση των αφισών, τις κούπες που θα λάβουν ως δώρο οι εθελοντές αιμοδότες και το κόστος του τραπεζιού που κάνει μετά την αιμοδοσία στους γιατρούς και στους νοσηλευτές. Ο Απεραθίτικος Σύλλογος ευχαριστεί τον Κώστα Μπάκαλο και τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Meganalysis για την ευγενική χορηγία.

(Visited 45 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.