Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Παραίτηση – βόμβα του Μανώλη Πολυκρέτη

Newsroom
09/08/2022 19:42
 
 
 

 

Έγινε πράξη τελικά αυτό που από καιρό συζητιόταν και ο Μανώλης Πολυκρέτης παραιτήθηκε από πρόεδρος αλλά και μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Οι πληροφορίες -που κατ’ αποκλειστικότητα- δημοσίευσε πρώτο το naxostimes.gr θέλουν το Μανώλη Πολυκρέτη να ανεξαρτητοποιείται από την παράταξη του δημάρχου Δημήτρη Λιανού και σύντομα να ανακοινώνει το δικό του συνδυασμό που θα διεκδικήσει το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και έχει διαψεύσει τα παραπάνω, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και μάλιστα εντός του μήνα που διανύουμε.

Ο αντιδήμαρχος, όπως φαίνεται έκανε την αρχή χθες Δευτέρα όπου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (της οποίας ήταν πρόεδρος), με την ανακοίνωση της παραίτησής του τόσο από την προεδρία όσο και από μέλος της επιτροπής.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr τα μέλη της επιτροπής έμειναν εμβρόντητα με την απόφαση του κ. Πολυκρέτη η οποία είναι οριστική και σηματοδοτεί την έναρξη σειράς ενεργειών που θα ακολουθήσουν και φανερώνουν την ανοιχτή πλέον ρήξη μεταξύ του αντιδημάρχου με το δήμαρχο Δημήτρη Λιανό και την παράταξη του. Η απόφαση του αντιδημάρχου και μέχρι χθες προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έπεσε σαν βόμβα στη συνεδρίαση αφού πολλοί ναι μεν άκουγαν για πιθανή παραίτηση όμως δύσκολα το πίστευαν.

Μάλιστα κάποιοι προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη, αλλά ο ίδιος εμφανίστηκε σίγουρος για την απόφαση του αυτή, την οποία και υποστήριξε με σοβαρότητα και ηρεμία. Ο Μανώλης Πολυκρέτης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη και τη γραμματέα της επιτροπής για τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του naxostimes.gr ο κ. Πολυκρέτης έχει έτοιμη και την επίσημη παραίτηση του από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, θέμα που θα τεθεί στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που θα κληθεί να αποφασίσει για τον ορισμό του νέου προέδρου.

Σίγουρα για τα παραπάνω έχει ενημερωθεί και ο Δημήτρης Λιανός από τα μέλη της παράταξης του που συμμετέχουν στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, χωρίς ωστόσο να έχει, τουλάχιστον δημόσια, αντιδράσει.

(Visited 4.068 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*