Νάξος: Προσλήφθηκε ως υπάλληλος για την καθαριότητα και κατέληξε σε χρόνο ρεκόρ… στα Αθλητικά Κέντρα. Τι μεσολάβησε;

Newsroom
11/08/2022 22:16
 
 
 

 

Με δύο αποφάσεις του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανού, που απέχουν χρονικά μόλις δύο μήνες, συμβασιούχος υπάλληλος (οκταμηνίτης) μετατίθεται από την καθαριότητα, για την οποία προσλήφθηκε, στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου, με ειδικότητα τα Αθλητικά Κέντρα!

Συγκεκριμένα, με την 564/6-6-2022 απόφαση του δημάρχου Δημητρίου Λιανού ο «ωφελούμενος» προσλήφθηκε, στο πλαίσιο της Δράσης του ΟΑΕΔ «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα», ως συμβασιούχος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ), για «Βοηθητικές Εργασίες Καθαριότητας» και τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος των δημοτικών ενοτήτων Νάξου και Δρυμαλίας.

Δείτε την αρχική απόφαση του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: ΕΔΩ

Σε δύο μήνες, μόλις χθες, βάσει της 933/10-8-2022 απόφασης του δημάρχου, ο «ωφελούμενος», με αιτιολογία «τις αυξημένες ανάγκες στα Αθλητικά Κέντρα του Δήμου μας» -που μάλλον παρουσιάστηκαν αιφνιδίως σε δύο μήνες ή τώρα τα ανακάλυψε ο δήμαρχος και το επιτελείο του-, τοποθετήθηκε (με την ίδια ειδικότητα) στο «Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου/Αθλητικά Κέντρα».

Δείτε τη δεύτερη απόφαση του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: ΕΔΩ

Πρέπει να επισημάνουμε ότι οι «ωφελούμενοι» από αυτή τη Δράση πρέπει να απασχολούνται «στις ειδικότητες για τις οποίες έχουν τοποθετηθεί» (δηλαδή ο συγκεκριμένος συμβασιούχος σε βοηθητικές υπηρεσίες καθαριότητας και στη νέα Υπηρεσία που τοποθετήθηκε) και να μην τους ανατίθενται «καθήκοντα τα οποία απαιτούν εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία».

Παραθέτουμε τα γεγονότα και προς το παρόν τα αφήνουμε ασχολίαστα. Οι αναγνώστες μας είναι ενήμεροι και νοήμονες και κρίνουν τι προηγήθηκε (τι μεσολάβησε) αυτής της …«αναβάθμισης» του συμβασιούχου και πώς επιβραβεύονται όσοι είναι …πιστοί στους εργοδότες τους. Τώρα πια όλη τη σκηνοθεσία, την αντιδημοκρατική και αντιδημοσιογραφική πλεκτάνη και το πολιτικό κόστος αναλαμβάνει προσωπικά και εξ ολοκλήρου ο δήμαρχος Δημήτρης Λιανός και μάλιστα με την υπογραφή του!
Όπως αναλαμβάνει και τις συνέπειες έναντι του ΟΑΕΔ και των ευρωπαϊκών Υπηρεσιών (εν προκειμένω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου) που συγχρηματοδοτούν τη Δράση αυτή.

(Visited 3.528 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*