Σύλλογος Μηχανικών Νάξου: Ικανοποίηση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο

Newsroom
12/08/2022 12:25
 
 
 

 

Την ιδιαίτερη χαρά του για την ανάδειξη αναδόχου εκπόνησης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου εξέφρασε ο Επιστημονικός Σύλλογος Μηχανικών Νάξου Διπλωμ. ΑΕΙ, ο οποίος είχε συνδράμει στη σύνταξη της σχετικής αίτησης.

Σε δελτίο Τύπου, που υπογράφουν ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσόστομος Κυπριτζής και η γραμματέας Εμμανουέλα Σιόντα, τονίζεται ότι η τοπική κοινωνία και οι φορείς πρέπει να στηρίξουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια, καθώς ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός θα ωφελήσει τα μέγιστα τον τόπο και τους κατοίκους του.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου:

Η είδηση στον τοπικό τύπο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου εκπόνησης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου μας χαροποίησε ιδιαίτερα, καθώς ο Σύλλογός μας είχε συνδράμει στη σύνταξη της σχετικής αίτησης.

Σε όλες τις δημόσιες συζητήσεις, ο Σύλλογος Μηχανικών αναδεικνύει συνεχώς την ανάγκη ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για το μέλλον του τόπου μας. Αυτή τη φορά ελπίζουμε η διαδικασία να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει όλοι οι τοπικοί φορείς και η τοπική κοινωνία στο σύνολό της να στηρίξουν την προσπάθεια, βάζοντας το κοινό καλό ψηλότερα από το όποιο ατομικό συμφέρον. Με αυτό τον τρόπο θα είμαστε όλοι κερδισμένοι.

(Visited 560 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*