Αναβάλλεται η σημερινή συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη στο Φιλώτι

Newsroom
19/08/2022 13:46
 
 
 

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η – προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 19/8 – συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη στο Φιλώτι.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, η συναυλία αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Στην ίδια ανακοίνωση, η οποία καταλήγει με τη φράση “παρακαλούμε για την κατανόησή σας”, αναφέρεται ότι θα υπάρξει άμεση ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία της νέας συναυλίας.

Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη συναυλία η Μαρία Φαραντούρη θα ερμήνευε έργα του Ιάκωβου Καμπανέλλη που έχουν μελοποιηθεί από τους τρεις μεγάλους συνθέτες Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο και Μάνο Χατζιδάκι. Ανάμεσα τους το εμβληματικό έργο Μαουτχάουζεν, τραγούδια από το “Μεγάλο μας Τσίρκο”, το “Παραμύθι χωρίς όνομα” τον ”Εχθρό Λαό”, καθώς και άλλα, πολύ γνωστά τραγούδια. Μαζί της θα ήταν ο εξαιρετικός ερμηνευτής Βασίλης Γισδάκης.

 

(Visited 1.042 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.