Νάξος: Υπογραφή εργολαβικής σύμβασης για την υποστύλωση της γέφυρας Βουρβουριάς

Newsroom
19/08/2022 15:51
 
 
 

 

Υπεγράφη από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη η εργολαβική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία «Δ. ΞΕΝΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε.» για την εκτέλεση του έργου «Υποστύλωση γέφυρας Βουρβουριάς ν. Νάξου».

Κατόπιν του ελέγχου στατικής επάρκειας που διενεργήθηκε, κρίθηκε αναγκαία η υποστήριξη της γέφυρας Βουρβουριάς που βρίσκεται επί του επαρχιακού δρόμου Χώρας – Χαλκείου, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων.

Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης, ο ανάδοχος υποχρεούται να περαιώσει το σύνολο των εργασιών εντός δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Η χρηματοδότηση του εν λόγω έργου θα πραγματοποιηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Για το προς υλοποίηση έργο, ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε: «Σε ένα μικρό ορεινό χωριό της Νάξου, τη Βουρβουριά των 11 μόνιμων κατοίκων θα πραγματοποιηθεί το επόμενο έργο μας που αφορά στην υποστύλωση της γέφυρας του χωριού. Η μέριμνα και η φροντίδα μας για όλα τα νησιά, μικρά και μεγάλα, καθώς και για όλους τους οικισμούς τους, έστω κι αν κατοικούνται από ελάχιστους κατοίκους, αποδεικνύονται με έργα».

(Visited 384 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*