Χορός μέχρι το πρωί στα βιολιά στις Τρίποδες της Νάξου! (video)

Newsroom
25/08/2022 01:32
 
 
 

 

Το πρωί τους βρήκε όσους διασκέδασαν στην ταβέρνα του Αντώνη στις Τρίποδες το βράδυ της Τρίτης ημέρα γιορτής για το χωριό, για τα εννιάμερα της Παναγίας της «Τριποδιώτισσας».

Όπως είναι γνωστό ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος νέων Τριπόδων δε διοργάνωσε καμία εκδήλωση φέτος, όπως κάνει κάθε χρόνο -λόγω πένθους-, ωστόσο το μαγαζί του Αντώνη στο όμορφο χωριό της Νάξου έφερε τα βιολιά, έβαλε και τους μεζέδες με το κρασί και έγινε το αδιαχώρητο!

Τον κόσμο διασκέδασε η Λέτα Κορρέ με τον Πολυχρόνη και το Γιώργο Κορρέ και το συγκρότημα τους, που έπαιζαν και τραγουδούσαν μέχρι που βγήκε ο ήλιος.

Ο χορός ασταμάτητος όπως και το κέφι!

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι και σε αυτό το πανηγύρι η νεολαία έδωσε βροντερό παρών με χορό και παραδοσιακή διασκέδαση. Ασυγκράτητοι οι νέοι χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους μέσα …κι έξω από το μαγαζί, στον κεντρικό δρόμο του χωριού!

Το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί…

 

(Visited 1.696 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.