Παραίτηση βόμβα! Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του δημάρχου ο Μανώλης Πολυκρέτης

Newsroom
29/08/2022 12:55
 
 
 

 

Ο κύβος ερρίφθη και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr ο Μανώλης Πολυκρέτης αποτελεί πλέον παρελθόν για την παράταξη του δημάρχου Δημήτρη Λιανού, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ του naxostimes.

Όπως αναφέρουν πλήρως αξιόπιστες πηγές ο Μανώλης Πολυκρέτης είχε ετοιμάσει γραπτά την παραίτηση του από την παράταξη «Ενωμένοι Μπορούμε» και την κατέθεσε πριν από λίγο στο γραφείο του δημάρχου.

Μάλιστα ο Δημήτρης Λιανός -ο οποίος απουσιάζει στην Αθήνα- έμαθε για την παραίτηση του αντιδημάρχου του τηλεφωνικά, χωρίς προς το παρόν τουλάχιστον, να κάνει κάποια δήλωση και να σχολιάσει το γεγονός. Ο Μανόλης Πολυκρέτης κατέθεσε την παραίτηση του στην ιδιαιτέρα του δημάρχου.

Στους λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση ο κ. Πολυκρέτης επικαλείται μεταξύ άλλων το μηδενικό έργο της δημοτικής αρχής αλλά και ο χαρακτήρας του Δημήτρη Λιανού που δεν αφήνει περιθώρια συνεργασίας.

Πλέον αυτό που μένει να περιμένουμε είναι η αντίδραση του δημάρχου αλλά και οι επόμενες κινήσεις του -ανεξάρτητου πλέον- δημοτικού συμβούλου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, που εάν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του naxostimes.gr, σύντομα θα ανακοινώσει και την υποψηφιότητα του ως δήμαρχος, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

 

(Visited 1.487 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*