Οικογένεια της 36χρονης που «έφυγε» στην πισίνα: «Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας, αλλά σεβαστείτε τον πόνο μας»

Newsroom
29/08/2022 15:55
 
 
 

 

Τις ευχαριστίες της για τη συμπαράσταση του κόσμου εξέφρασε η οικογένεια της 36χρονης Μαργαρίτας, η οποία «έφυγε» σε παιδική πισίνα επιχείρησης στην Πλάκα.

Ωστόσο, μέσω της δικηγόρου τους, οι οικείοι της άτυχης κοπέλας απευθύνουν θερμή έκκληση προς τα ΜΜΕ να σεβαστούν τον πόνο και τη θλίψη τους (αλλά και την ίδια τη θανούσα) και να σταματήσουν να προβάλλουν – παρά τη θέλησή τους – καθημερινά το θέμα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εστάλη στα ΜΜΕ:

Όσον αφορά στο τραγικό γεγονός του χαμού της Μαργαρίτας μας, το οποίο παρά τη θέληση μας έλαβε τεράστια έκταση και προβάλλεται καθημερινά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κόσμο που μας συμπαραστέκεται και είναι δίπλα μας αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ωστόσο παρακαλούμε θερμά το θέμα να σταματήσει να προβάλλεται και να σεβαστείτε τον πόνο, τη θλίψη και την ιδιωτική μας ζωή. Δεν επιθυμούμε να προβούμε σε καμία άλλη δήλωση σχετικά με το συμβάν και απαιτούμε να μην προβληθούν ξανά φωτογραφίες ή και βίντεο της θανούσης αλλά και της οικογενείας.

Η οικογένεια της Μαργαρίτας

*Το naxotimes.gr, σεβόμενο απόλυτα την επιθυμία της οικογένειας και στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, θα ικανοποιήσει το αίτημα της. Άλλωστε, ουδέποτε δημοσιοποίησε φωτογραφίες ή το όνομα της θανούσας.

 

(Visited 3.754 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*