Νάξος: Ο «DON» επιστρέφει στη θάλασσα μετά από ένα μήνα νοσηλείας! (φώτος)

Newsroom
11/09/2022 04:18
 
 
 

 

Μία ακόμη θαλάσσια χελώνα μετά τη φροντίδα του Συλλόγου Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου επέστρεψε στο φυσικό της περιβάλλον. Πρόκειται για τον «Ντον» που αφέθηκε ελεύθερος, το Σάββατο το πρωί, για να κολυμπά και πάλι στα γνώριμα νερά της Νάξου.

Don

Παρουσία πλήθους κόσμου, του Λιμενάρχη και στελεχών του Λιμενικού Σώματος, και του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, καθώς και εκπροσώπου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο «Don», η θαλάσσια χελώνα Caretta carretta, που είχε βρεθεί άρρωστος στην παραλία της Πλάκας, μετά την φροντίδα του από τον Σύλλογο Προστασίας Άγριας Ζώης Νάξου, επέστρεψε υγιής και δυνατός σπίτι του.

Νάξος: Ο «DON» επιστρέφει στη θάλασσα μετά από ένα μήνα νοσηλείας! (φώτος)

«Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας να βλέπουμε αυτά τα υπέροχα πλάσματα να μεταμορφώνονται από ταλαιπωρημένα και άρρωστα σε δυνατά και υγιή και να κολυμπούν και πάλι στις θάλασσες μας.
Ευχόμαστε στον Don να κολυμπάει για πολλά χρόνια ακόμη και να μείνει μακριά από κινδύνους» σημειώνει ο Σύλλογος Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου σε σχετική ανακοίνωση.

Νάξος: Ο «DON» επιστρέφει στη θάλασσα μετά από ένα μήνα νοσηλείας! (φώτος) Νάξος: Ο «DON» επιστρέφει στη θάλασσα μετά από ένα μήνα νοσηλείας! (φώτος) Νάξος: Ο «DON» επιστρέφει στη θάλασσα μετά από ένα μήνα νοσηλείας! (φώτος) Νάξος: Ο «DON» επιστρέφει στη θάλασσα μετά από ένα μήνα νοσηλείας! (φώτος) Νάξος: Ο «DON» επιστρέφει στη θάλασσα μετά από ένα μήνα νοσηλείας! (φώτος)

(Visited 1.519 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*