Περιφερειάρχης ΠΟΕΣΕ Ν. Αιγαίου ο Γιάννης Παπαδόπουλος

Newsroom
14/09/2022 13:35
 
 
 

 

Στην Οργανωτική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) συμμετέχει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ως Περιφερειάρχης στην περιοχή του Νοτίου Αιγαίου.

Έργο της Οργανωτικής Επιτροπής της ΠΟΕΣΕ είναι η οργάνωση και δράση ανά περιφέρεια της χώρας, υπό την εποπτεία του Γενικού Γραμματέα της κ. Δαβερώνη.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδόπουλος διαβεβαίωσε ότι θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις του, διαθέτοντας την εμπειρία του για τη διεκδίκηση των δίκαιων συμφερόντων των συναδέλφων του, αλλά και για την ανάδειξη επιμέρους ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο της Εστίασης.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας (ΠΟΕΣΕ) μου έκανε την τιμή να με διορίσει υπεύθυνο Περιφερειάρχη στην περιοχή του Νοτίου Αιγαίου.

Οι επιχειρήσεις της Εστίασης βιώνουν εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις και χρειάζονται υποστήριξη που απαιτεί συγκροτημένες προσπάθειες, συντονισμένες τεκμηριωμένες αποτελεσματικές διεκδικήσεις και στρατηγική καθοδήγηση για να ανταπεξέλθουν.

Η περιοχή μας, το Νότιο Αιγαίο, αποτελεί την αιχμή του δόρατος, την ναυαρχίδα του τουριστικού προϊόντος της πατρίδας μας και προσφέρει τα μέγιστα με ποικίλους τρόπους τόσο στην Οικονομία, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα.

Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, αλλά και την εμπειρία που διαθέτω να υποστηρίξω τους επαγγελματίες της Εστίασης, διεκδικώντας τα δίκαια συμφέροντά τους, αλλά και αναδεικνύοντας τα γενικότερα και ειδικότερα ζητήματα που τους απασχολούν.

Η συνεχής εξέλιξη, η βιωσιμότητα και η αναβάθμιση των επαγγελματιών αποτελεί το σκοπό της ενασχόλησης μου με το συνδικαλισμό. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στο διοικητικό συμβούλιο που με εμπιστεύτηκαν ώστε να συστρατευτώ μαζί τους στον κοινό αγώνα για την διάσωση και ανάπτυξη της Εστίασης.

(Visited 207 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*