Να παραμείνει το ATM στην Κόρωνο της Νάξου ζητά ο πρόεδρος του χωριού

Newsroom
16/09/2022 14:07
 
 
 

 

Να παραμείνει το ATM της Τράπεζας Πειραιώς στην κοινότητα Κορώνου Νάξου, ζητά με επιστολή του στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστο Μεγάλου, ο πρόεδρος του χωριού Γιάννης Κωνσταντάκης.

Ο κ. Κωνσταντάκης ενημερώθηκε ότι πρόκειται να καταργηθεί και να φύγει από το χωριό το ATM της Τράπεζας Πειραιώς το οποίο βρίσκεται στην κοινότητα και εξυπηρετεί όλα τα χωριά της ορεινής Νάξου.

Ο πρόεδρος της Κορώνου ζητά να παραμείνει το ATM στην Κόρωνο και κατ’ επέκταση στην ορεινή Νάξο που απέχει 40 χλμ από τη Χώρα, αφού είναι «άκρως αναγκαίο» τόσο για την εξυπηρέτηση των κατοίκων όσο και για τους παραθεριστές που χρόνο με το χρόνο αυξάνονται στο νησί.

Η πλήρης επιστολή του κ. Κωνσταντάκη με αποδέκτη στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, τους βουλευτές του νομού και το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων:

Θέμα – Αίτημα: Να παραμείνει το ΑΤΜ στην Κοινότητα μας: στην Κόρωνο της Νάξου

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, σας γνωρίζουμε ότι μας τηλεφώνησαν πως κατόπιν εντολής από την Τράπεζα Πειραιώς θα έρθουν να ξηλώσουν και να πάρουν το ΑΤΜ το οποίο έχετε τοποθετήσει στο γραφείο της Κοινότητας μας!
Σας θέτουμε υπόψη σας, ότι το ΑΤΜ, μας παρέχει τεράστια εξυπηρέτηση όχι μόνο στην Κόρωνο αλλά και σε όλα τα χωριά της Ορεινής Νάξου. Επίσης, σας γνωρίζουμε πως η Ορεινή Νάξος ανέρχεται τουριστικά, διότι είναι ένας πολύ δυνατός τουριστικός προορισμός με πολλά αξιοθέατα, μουσεία και άλλα με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να αυξάνονται οι επισκέπτες στα χωριά μας κι όπως καταλαβαίνετε κι αυτοί που χρησιμοποιούν το ΑΤΜ να γίνονται κάθε χρόνο και περισσότεροι. Εκτός από τα παραπάνω, θέλουμε να ξέρετε ότι επειδή τα χωριά μας είναι γύρω στα 40 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα, το ΑΤΜ είναι άκρως αναγκαίο για την εξυπηρέτησή μας.
Κύριε πρόεδρε, για όλους τους προαναφερόμενους λόγους, αλλά και ένεκεν της Κοινωνικής Πολιτικής την οποία έχετε, σας παρακαλούμε όπως αποδεχτείτε το αίτημά μας, το ΑΤΜ να παραμείνει στο χωριό μας.

Με εκτίμηση:
ο πρόεδρος της Κοινότητας Κορώνου Γιάννης Κωνσταντάκης

(Visited 433 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*